Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το αντίο στον Μοροζίνι (pics)

Το αντίο στον Μοροζίνι (pics)
Χιλιάδες κόσμου αποχαιρέτησε τον Πιερμάριο Μοροζίνι. Η κηδεία του 25χρονου ποδοσφαιριστή, που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια της αναμέτρησης της Λιβόρνο με την Πεσκάρα για τη Serie B το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μοντερόσο του Μπέργκαμο.

Η σύντροφος της ζωής του, Άννα, η οικογένειά του, οι συμπαίκτες του, αντίπαλοι, αλλά και απλός κόσμος συνόδευσαν τον αδικοχαμένο άσο στην τελευταία του κατοικία. Το φέρετρό του ήταν σκεπασμένο με σημαίες, πανό, κασκόλ και εμφανίσεις από τις ομάδες που αγωνίστηκε στη διάρκεια της σύντομης καριέρας του.

Στην εκκλησία συγκεντρώθηκαν περίπου 600 άτομα, ωστόσο έξω από αυτή τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι έδωσαν το «παρών» και παρακολούθησαν την τελετή μέσα από τρεις γιγαντοοθόνες (μεγάλα δίκτυα της Ιταλίας μετέδωσαν «ζωντανή» εικόνα από την τελετή). Μεταξύ των παρευρισκομένων στην κηδεία ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τσέζαρε Πραντέλι, ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας Τζιανκάρλο Αμπέτε, ο προπονητής των Ελπίδων της Ιταλίας Τσίρο Φεράρα, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ Ερνέστο Παολίλο, ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν Αριέντο Μπράιντα, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους Μπέπε Μαρότα και ο προπονητής της Πάρμα Ρομπέρτο Ντοναντόνι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: