Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ήρθε για Μήτρογλου, είδε Κλωναρίδη-Λεονάρντο!!

Σκάουτερ της Χέρτα που ήρθε στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη για να παρακολουθήσει το ματς ΑΕΚ-Ατρόμητος, έμεινε έκπληκτος με τον νεαρό άσο αλλά και με τα χτυπήματα του Βραζιλιάνου.
Ήρθε για Μήτρογλου, είδε Κλωναρίδη-Λεονάρντο
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστή την παρουσία ενός ανθρώπου της Χέρτα, ο οποίος θα βρισκόταν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ματς με τον Ατρόμητο. Ο γερμανικός σύλλογος επισκέφθηκε το Στάδιο μετά από έναν χρόνο περίπου και δεν υπήρχαν πληροφορίες για ποιον ή ποιους παίκτες θα γινόταν αυτό το ταξίδι. Επίσης δεν ήταν γνωστό ποιας ομάδας ποδοσφαιριστή θα «τσέκαρε». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: «Δεν ήρθα να δω κάποιον συγκεκριμένο, αλλά γενικά το παιχνίδι», δίχως να θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του. Τελικά αυτό ξεκαθαρίστηκε από την αρχή. Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν ο λόγος του ταξιδίου, αφού αυτόν κοίταζε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σημείωνε διάφορα στοιχεία. Ωστόσο, στις σημειώσεις του υπάρχουν σίγουρα δύο παίκτες της ΑΕΚ και ίσως και ένας τρίτος.
Το aek365 βρισκόταν ακριβώς δίπλα από τον Γερμανό εκπρόσωπο και ουσιαστικά είδε όλα όσα σημείωνε στο μπλοκάκι του. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως για όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν, υπήρχε και μία σημείωση. Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη του ίδιου, ήρθε από την εικόνα του Κλωναρίδη. Στο πρώτο μέρος δειλά δειλά σημείωσε κάποια στοιχεία του νεαρού άσου, χωρίς να δώσει έμφαση. Στη συνέχεια και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ανάγκασε τον Γερμανό να μην ξεκολλήσει τα μάτια του από τον Κλωναρίδη και να τον κάνει να σημειώσει πολλά από τα όσα έδειξε ο παίκτης της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο.
Πολλές φορές όμως ασχολήθηκε και με τον Λεονάρντο. Ωστόσο, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν τα χτυπήματα του Βραζιλιάνου. Ακόμα και από τα άσχημα κόρνερ, είχε κάτι καλό να γράψει ο σκάουτερ της Χέρτα. Κάποιες σημειώσεις κρατήθηκαν και για τον Μανωλά, μένοντας εντυπωσιασμένος κυρίως από τη φάση του δοκαριού που είχε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, όταν... πέταξε στον Θεό για να πιάσει την κεφαλιά.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: