Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ντεσάν: «Υπεύθυνοι εμείς»

Ντεσάν: «Υπεύθυνοι εμείς»
Δεν ψάχνει δικαιολογίες για την κακή πορεία της Μαρσέιγ, ο προπονητής της, Ντιντιέ Ντεσάν, μετά και τη νέα απώλεια των Μαρσεγέζων κόντρα στην Καέν, θεωρώντας υπεύθυνους αυτόν και τους ποδοσφαιριστές. «Δεν αντέξαμε την πίεση της σεζόν», τόνισε σχετικά ο Γάλλος τεχνικός.

Η πρωταθλήτρια Μαρσέιγ έχει υποχωρήσει στην 10η θέση και βρίσκεται 18 βαθμούς, μακριά από τη Λιλ και την τρίτη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

«Η κατάσταση που επικρατεί, προκαλεί στρες και στους παίκτες και σε εμένα, ωστόσο μόνο εμείς είμαστε υπεύθυνοι για να κατηγορήσετε. Ήμασταν σίγουρα κουρασμένοι από τον τελικό του Λιγκ Καπ, αλλά δεν είναι σωστό να ψάχνουμε για δικαιολογίες», είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντεσάν.

«Ήταν ο 51ος αγώνας για φέτος της ομάδας και έχουμε δώσει πάρα πολλές μάχες, έχοντας στο ρόστερ αρκετά παιδιά που δεν έχουν εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις. Δύσκολο να αντέξεις σε τέτοιο επίπεδο, έχοντας τόσες πολλές υποχρεώσεις», τόνισε στο τέλος ο 43χρονος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: