Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

«Δε φοβόμαστε κανέναν»

«Δε φοβόμαστε κανέναν»
Κανένα λόγο δεν έχει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με τον Ρικάρντο Σα Πίντο. να φοβάται την Αθλέτικ Μπιλμπάο, παρά το γεγονός πως ο Tύπος παρομοιάζει τους Βάσκους με την Μπαρτσελόνα.

Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες την Πέμπτη στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα ημιτελικά του Europa League και ο 39χρονος προπονητής εμφανίζεται αισιόδοξος.

«Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, είμαστε ταπεινοί, δε φοβόμαστε κανέναν και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πλέον είμαστε η μόνη πορτογαλική ομάδα που συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Θα δώσουμε τα πάντα προκειμένου να συνεχίσουμε το όνειρο»,δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έχει δώσει μία ιδιαίτερη ταυτότητα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και πλέον ο ισπανικός Τύπος παρομοιάζει τον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα με εκείνον της Μπαρτσελόνα. Αν διαβάσω τον Τύπο βλέπω πως η Μπιλμπάο είναι ήδη στον τελικό. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε πως εμείς είμαστε η Σπόρτινγκ και έχουμε 106 χρόνια πίσω μας και μία ιστορία στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: