Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ο Κοεντράο φέρνει την… καταστροφή!!

Ο Κοεντράο φέρνει την… καταστροφή
Η επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο να χρησιμοποιήσει τον Φάμπιο Κοεντράο αντί του Μαρσέλο στην αναμέτρηση με την Μπάγερν για τα ημιτελικά του Champions League σίγουρα δεν αποδείχτηκε επιτυχής. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ-χαφ, που στοίχισε 30 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί από την Μπενφίκα, σίγουρα δεν δικαίωσε τον συμπατριώτη του προπονητή. Δεν ήταν η πρώτη φορά όμως…

Ο 24χρονος άσος έχει αγωνιστεί 90 λεπτά και στις πέντε φετινές ήττες της «βασίλισσας». Κάτι τέτοιο έχουν κάνει μόνο άλλοι τρεις παίκτες, που ωστόσο είναι μονίμως βασικοί στην ενδεκάδα της Ρεάλ: ο Ίκερ Κασίγιας, ο Σέρχιο Ράμος και ο Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Κοεντράο είχε αγωνιστεί σε όλη τη διάρκεια του επαναληπτικού τελικού του Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» στις 17 Αυγούστου του 2011 (3-2). Το ίδιο συνέβη και στην ήττα από τη Λεβάντε (1-0) στις 18 Σεπτεμβρίου, αλλά και στο clasico με την Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» (1-3) στις 10 Δεκεμβρίου. Το κακό με τον Πορτογάλο διεθνή συνεχίστηκε και στο 2012. Στις 18 Ιανουαρίου έπαιξε σε μία ακόμη ήττα από την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη (1-2), αυτή τη φορά στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ το βράδυ της Τρίτη (17 Απριλίου) ήταν βασικός στην ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο (2-1) για τα ημιτελικά του Champions League.

Τυχαίο ή όχι;


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: