Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

«Για την ισοπαλία η Ρεάλ στο ντέρμπι»

«Για την ισοπαλία η Ρεάλ στο ντέρμπι»
Με αμυντικούς προσανατολισμούς θα παρατάξει την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοσέ Μουρίνιο στο «El Clasico» με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον πρώην προπονητή της «βασίλισσας», Μπερντ Σούστερ, καθώς και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι πολύ θετικός. Παράλληλα, υποστήριξε ότι δύσκολα θα αποχωρήσει ο Πορτογάλος το καλοκαίρι, καθώς απολαμβάνει πρωτόγνωρη... ασυλία από τη διοίκηση των «μερένχες» για ότι κάνει.

Ο 52χρονος τεχνικός έχει αγωνιστεί με τη φανέλα και των δύο ομάδων, που κοντράρονται το Σάββατο(21/4) στο «Καμπ Νόου», ενώ έχει βρεθεί και στον πάγκο της Ρεάλ.

«Και οι δύο ομάδες θα είναι σίγουρα κουρασμένες, που είναι φυσιολογικό με τους αγώνες που δώσανε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ισοπαλία θα είναι σίγουρα θετική για τη Ρεάλ, αλλά φυσικά αν νικήσει θα είναι και… σχεδόν επίσημα πρωταθλήτρια. Δεν νομίζω, όμως, ότι ο Μουρίνιο θα ρισκάρει για τους τρεις βαθμούς, καθώς γενικά δύσκολα το επιχειρεί σε τέτοιας δυσκολίας παιχνίδια. Θα είναι καταστροφικό αν στο τέλος χαθεί αυτός ο τίτλος», τόνισε ο Σούστερ στο «COM Radio».

Για την ειδική μεταχείριση, όπως πιστεύει ο Γερμανός τεχνικός, ότι τυγχάνει ο «Special One», σχολίασε: «Πρώτη φορά προπονητής της Ρεάλ δεν εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Η συμπεριφορά του στις συνεντεύξεις τύπου με εξιτάρει, καθώς και εγώ θα ήθελα να βάζω τον βοηθό μου να μιλάει εκ μέρους μου. Ο τρόπος που είναι οργανωμένοι στην Μαδρίτη και η δύναμη που έχει ο ίδιος ο Μουρίνιο, δεν νομίζω ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: