Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Σακελλαρίου: "Αγώνας χωρίς επιστροφή αυτός με τον Άρη"

Στο "Αθλητικό Μetropolis" και στην εκπομπή στο "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Κέρκυρα Λευτέρης Σακελλαρίου.

Για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Κέρκυρας και τη χθεσινή νίκη επί του ΌΦΗ είπε: "Μπήκαμε λίγο νωθρά στο παιχνίδι λόγω και του άγχους και της σημαντικότητας του παιχνιδιού αλλά πολύ γρήγορα βρήκαμε το ρυθμό μας. Νομίζω ότι φάνηκε ποιος ήθελε το παιχνίδι περισσότερο.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μένει ένα παιχνίδι που θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την παραμονή. Με την έλευση του νέου προπονητή αντιληφθήκαμε διαφορετικά τα πράγματα και κάτω από την πίεση του χρόνου αρχίσαμε να αντιδράμε διαφορετικά".

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: "Σαφώς όταν παίζεις με μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός τα πράγματα είναι δύσκολα και ειδικά μια ημέρα που ετοιμάζονταν για τη φιέστα. Εκεί που είχαμε φθάσει όμως δεν είχαμε περιθώρια να σκεφτούμε με ποιον έχουμε να κάνουμε απέναντι μας και τα δώσαμε όλα".

Για τους ψιθύρους που ακούστηκαν μετά και το συγκεκριμένο παιχνίδι:
"Μόνο κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο΄. Η εικόνα του παιχνιδιού και τσι όπως εξελίχθηκε έδειξε καθαρά πως δικαιούμασταν τη νίκη".

Για το ματς με τον Άρη: "Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και άσχετα με την εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι θα παλέψει για τη νίκη γιατί έχει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Για εμάς είναι όμως ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή. Παίζουμε μια ολόκληρη χρονιά, παίζουμε τη ζωή μας".

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: