Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ντε Χέα: «Πολύ σημαντικοί οι οπαδοί μας»

Ντε Χέα: «Πολύ σημαντικοί οι οπαδοί μας»
Στην υποστήριξη των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νταβίντ Ντε Χέα, δίνοντας τους μερίδιο στην επιτυχία των «κόκκινων διαβόλων» για την αλλαγή σκηνικού και την πρώτη θέση που βρίσκεται πλέον η ομάδα. Παράλληλα, ξεχώρισε την πιο σημαντική στιγμή της, μέχρι τώρα, πορείας του στο Μάντσεστερ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης και παρά το μέτριο ξεκίνημα του, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του, στους τελευταίους έξι από τους επτά αγώνες της πρωτοπόρου στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή.

«Είναι πάντα θετικό όταν ξέρεις πως οι οπαδοί σου βρίσκονται πίσω σου. Το αισθάνεσαι εντός αγωνιστικού χώρου και νιώθεις πιο ήρεμος. Αποτελούν ξεκάθαρα μια πηγή κινήτρου που σε σπρώχνει στις νίκες και σε οδηγεί στην κορυφή. Είναι ο λόγος να παραμένεις ταπεινός, να συνεχίζεις τη δύσκολη δουλειά και να βελτιώνεσαι συνεχώς», σχολίασε ο 21χρονος στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ.

«Σε όλη τη σεζόν πάντα υπάρχουν πολλές στιγμές. Προσωπικά η απόκρουση που έκανα στο παιχνίδι με την Τσέλσι απέναντι στον Μάτα είναι αυτή που κρατάω περισσότερο, καθώς είχαμε κάνει την ανατροπή και η συγκεκριμένη φάση έγινε στο τελευταίο λεπτό. Μου έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση και νομίζω ήταν ιδιαίτερα σημαντικό», είπε στο τέλος ο Ντε Χέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: