Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Eκτός Ευρώπης ο Ραούλ!!

Eκτός Ευρώπης ο Ραούλ
Την αποχώρησή του, όχι μόνο από τη Σάλκε, αλλά από όλα τα γήπεδα της Ευρώπης ανακοίνωσε ο Ραούλ σε συνέντευξη Τύπου , όπου εξήγησε πως σκοπεύει να συνεχίσει την πορεία του σε λιγότερο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, προκειμένου να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

«Αποφάσισα πως δε θα παραμείνω στη Σάλκε. Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση αλλά για μένα αυτό είναι το σωστό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα, τον πρόεδρο και τον προπονητή για την υπομονή τους», δήλωσε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε:

«Το μέλλον μου βρίσκεται μακριά από την Ευρώπη. Θα συναντηθώ με τον ατζέντη μου για να συζητήσουμε τις προτάσεις που μας έχουν γίνει. Τότε θα ανακοινώσω και το πού θα πάω. Πάντως θα είναι σίγουρα σε ένα λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Ο Ισπανός επιθετικός εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτήν την απόφαση:

«Η απόφασή μου βασίστηκε σε διάφορους παράγοντες. Είμαι ακόμα αρκετά ικανός να παίξω σε κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Το “κλειδί” της απόφασής μου είναι η οικογένειά μου. Όταν αγωνίζεσαι στην Bundesliga δεν σου μένει χρόνος για να περάσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Η επιλογή της επόμενης ομάδας θα βασισθεί στο να μου μένει χρόνος για να αφιερώνω στην οικογένειά μου».

Ο Ραούλ παραδέχτηκε πως η Σάλκε αποτελεί ομάδα-σταθμό στη ζωή του και ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τους προπονητές και όλο το προσωπικό. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια εδώ και η ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω και τους οπαδούς. Είναι πολύ ξεχωριστοί, μου έδειξαν σεβασμό και αφοσίωση. Θα είναι ένας δύσκολος αποχαιρετισμός. Η Σάλκε θα είναι πάντα κομμάτι της ζωής μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: