Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Γερμανικές «σειρήνες» για Κάουτ!!

Γερμανικές «σειρήνες» για Κάουτ
Στο κυνήγι του Ντιρκ Κάουτ μπαίνει ακόμη πιο δυνατά το Αμβούργο, με τη γερμανική ομάδα να είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ολλανδό επιθετικό. Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του άσου της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», αρκετοί οι σύλλογοι που τον έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Το Αμβούργο δεν είναι …φρέσκο στη διεκδίκηση του Κάουτ, αφού είχε ενδιαφερθεί για τον Ολλανδό άσο και πριν 3 χρόνια, ωστόσο οι προσπάθειές του δεν είχαν θετική κατάληξη.

Ο 31χρονος άσος είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, αφού ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί αισθητά. Στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να εξαγοράσει την υπόλοιπη διάρκειά του, έναντι 1 εκατ, λιρών, ποσό το οποίο το Αμβούργο μπορεί να δαπανήσει.

Στο γερμανικό σύλλογο, τεχνικός διευθυντής είναι ο Φρανκ Άρνεσεν, με θητεία στο αγγλικό ποδόσφαιρο, κάτι που του επιτρέπει να έχει ιδία άποψη για τον Ολλανδό επιθετικό. Για τον Κάουτ ενδιαφέρονται και οι Φέγενορντ, Φιορεντίνα και Γαλατασαράι, ωστόσο καμία από αυτές δεν μπορεί να του προσφέρει 80 χιλ. λίρες την εβδομάδα, ποσό με το οποίο αμείβεται ο 31χρονος άσος.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: