Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ζερβίνιο :«Μόνο η τρίτη θέση για Άρσεναλ»

Ζερβίνιο :«Μόνο η τρίτη θέση για Άρσεναλ»
Στην απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι το μυαλό όλων στην Άρσεναλ, σύμφωνα με τον επιθετικό της ομάδας. Ζερβίνιο. Ο Ιβοριανός υποστήριξε ότι όλοι οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν τη διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές, στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Θέλουμε όσο τίποτα να είμαστε στο τέλος τρίτοι στο πρωτάθλημα. Όλοι στην ομάδα έχουμε υψηλό κίνητρο και είμαστε ευτυχισμένοι με την ήδη παρουσία μας. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει η τέταρτη θέση και μπορούμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στα τέσσερα παιχνίδια που μας απομένουν για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος επιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων».

«Όλοι όσοι αγαπούν την Άρσεναλ, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ, οι οπαδοί, είναι αφοσιωμένοι να είμαστε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να χρειαστούμε προκριματικά. Πιστεύουμε ότι θα παραμείνουμε εδώ που είμαστε τώρα και θα είμαστε περήφανοι στο τέλος, καθώς έχουμε παλέψει πολύ σκληρά για αυτό, παρά το κακό ξεκίνημα που είχαμε», κατέληξε ο Ζερβίνιο για τη τελική «μάχη» της απευθείας εξόδου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: