Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ένα γράμμα προς τους φίλους της Μπαρτσελόνα!!

Ένα γράμμα προς τους φίλους της Μπαρτσελόνα
Αγαπητοί φίλοι της Μπαρτσελόνα,

σας γράφω ένα γράμμα. Όχι πως θέλω να σας το δώσω, απλά για να μιλήσω λίγο μαζί σας.

Το ματς με την Τσέλσι έχει τελειώσει και παρατηρώ τις αντιδράσεις σας. Θέλω να πω ότι δεν σας καταλαβαίνω. Δεν είμαι ένας από εσάς. Αλλά θα περίμενα να είστε ανώτεροι. Έχετε καλύτερη ομάδα. Έχετε καλύτερους παίκτες. Πανάθεμα το φεγγάρι που γυρίζει γύρω από τη γη, είστε η καλύτερη ομάδα που έχει εμφανιστεί στον πλανήτη.

Γράφει ο Θανάσης Ράλλης

Είναι λογικό να θέλουν όλοι να σας κερδίσουν. Είναι λογικό, ακόμα και αυτοί που δεν υποστηρίζουν για παράδειγμα την Τσέλσι, να είναι μαζί της. Θέλουν όλοι να σας κερδίσουν. Γιατί είστε οι καλύτεροι. Αν χρειαστεί να μπούμε όλοι μέσα στο γήπεδο και να σταθούμε μπροστά στο τέρμα θα το κάνουμε. Αν χρειαστεί να πετάξουμε λάσο για να πιάσουμε τον Μέσι θα το κάνουμε και αυτό.

Γιατί θέλουμε να βλέπουμε ματς που και ο άλλος έχει πιθανότητες να κερδίσει. Και ας μην είναι τόσο καλός.

Άσε που κάποιοι από εμάς δεν είμαστε φαν του γυρνάω τη μπάλα μέχρι να ανοίξει αυτή η καταραμένη τρύπα της βελόνας και να περάσει από εκεί. Κάποιοι γουστάρουμε και την κλοτσιά. Κάποιοι είμαστε πιο Άγγλοι ή πιο Γερμανοί ή πιο Ιταλοί. Αλλά παραδεχόμαστε ότι είστε οι καλύτεροι και αν δεν μπορούμε να σας σταματήσουμε παίζοντας το ίδιο καλά, θα βρούμε άλλο τρόπο.

Γι αυτό σας λέω. Δείξτε ανωτερότητα. Μη βγάζετε τα ελληνικά σας ένστικτά. Αφήστε τα «σαλιγκάρια που βγαίνουν από τις φωλιές για να πανηγυρίσουν». Μπορεί κάποια στιγμή να χάσετε, μπορεί να αποκλειστείτε κιόλας. Γι αυτό γουστάρουμε τη μπάλα. Γι αυτό γουστάρουμε το απρόβλεπτο. Κατά βάθος στο ίδιο στρατόπεδο είμαστε.

Και αν στη ρεβάνς ο Ντι Ματέο στήσει δύο λεωφορεία μπροστά από το τέρμα και σας αποκλείσει, αυτό θα σημαίνει ότι έχει καλύτερη ομάδα;

Και αν το δοκάρι που στάθηκε σήμερα βοηθός της Τσέλσι και με έκανε να αναφωνήσω «Ναι ρε δοκάρι! Ναι ρε δοκάρι! Έχεις αγγλική ψυχή, τίμιο ξύλο!» ξαναείναι με την Τσέλσι;

Μην στραβώνεται λοιπόν που θέλουν όλοι να σας κερδίσουν και να το χαρούν. Με όποιο τρόπο κι αν είναι αυτό. Λογικό είναι.

Και κλείνω αυτό το γράμμα λέγοντας σας ότι και την άλλη εβδομάδα πάλι ο μισός πλανήτης που δεν είναι Μπαρτσελόνα πάλι εναντίον σας θα είναι.

Και τώρα μεταξύ μας οι άντρες. Αν γουστάραμε όλοι την ίδια γυναίκα δεν νομίζετε ότι θα υπήρχε ένα μικρό προβληματάκι; Γι αυτό σας λέω. Μόνικα Μπελούτσι εσείς, δεν αντιλέγει κανένας. Αφήστε μας να έχουμε μία από τις υπόλοιπες.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: