Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

«Ο Βγενόπουλος… δεν ήθελε»!

Νέα διάσταση δίνει το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη σχετικά με τον όρο περί εκλογής Δ.Σ. που επικαλέστηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στη Γ.Σ. της Τετάρτης!
Ο Mr. Mig τόνισε πως βάσει του ποσοστού του, μπορούσε να διορίσει μονάχα δύο μέλη στο διοικητικό σχήμα και δεν είχε το δικαίωμα εκλογής νέου σχήματος.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Αυτός, δεν έδωσε το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης - ούτε μέσω εκπροσώπου του - αλλά έμαθε για όσα ειπώθηκαν και για τον όρο που επικαλέστηκε ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος για το νέο Δ.Σ.

«Μπορούσε να εκλέξει όσους ήθελε από το συμβούλιο. Απλά δεν ήθελε! Και όταν διαπίστωσε ότι μπορεί να εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο με όλους τους τρόπους, θυμήθηκε πάλι τη ΓΗΠΕΛ» ανέφερε το περιβάλλον του Τζίγκερ, από όπου τονίζεται πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε τη σχετική εξουσιοδότηση για την εκλογή του νέου σχήματος, από τη στιγμή που είχε καταστεί εκπρόσωπος του 65%.

Όσον αφορά την άρνηση του Mr.Mig να αναλάβει την εκπροσώπηση, ώστε να μην πέσουν πάνω του και οι ευθύνες του Γιάννη Βαρδινογιάννη, κάτι τέτοιο είναι λανθασμένη αντίληψη, αφού η εκπροσώπηση δεν συνεπάγεται και με ανάληψη ευθυνών. «Πρέπει να καταλήξουμε επιτέλους για το ποιος έχει τις ευθύνες, το ΔΣ ή οι μέτοχοι; Γιατί δεν γίνεται όποτε μας βολεύει να μην κάνουμε ΔΣ γιατί έχει ευθύνες και όποτε μας βολεύει να λέμε ότι η ευθύνη ανήκει στους μετόχους» υπογραμμίζεται, ενώ για το θέμα της ΓΗΠΕΛ, ο μεγαλομέτοχος είναι ξεκάθαρος.Σε αυτό, συνηγορεί το γεγονός πως η πλευρά του υποστηρίζει ότι όλα τα στοιχεία, με επίσημα έγγραφα και αποφάσεις, είναι στη διάθεση όποιου τα ζητήσει. «Αν ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν καλύπτεται ούτε από αυτά, αναγκαστικά θα πρέπει να δοθεί λύση δικαστικώς όπως έχει απειλήσει από την προηγούμενη γενική συνέλευση. Ας το κάνει και ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από αυτό λέγοντας ότι τον εμποδίζει να διοικήσει και να σώσει τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: