Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ξεκινάει το ξεσκαρτάρισμα

H διοίκηση του Άρη σκοπεύει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές τη νέα σεζόν, οπότε οι «κίτρινοι» θα είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα από του χρόνου.
Ξεκινάει το ξεσκαρτάρισμα
Η χθεσινή βαριά ήττα στο Αγρίνιο σε συνδυασμό με την πέρα από κάθε έννοια δικαίου απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ θέτει τον ΑΡΗ οριστικά εκτός Ευρώπης, ακόμη και αν τιμωρηθούν ΑΕΚ και Παναθηναικός αφού πλέον έχει κατρακυλήσει στην 8η θέση. Οποιαδήποτε κατάληξη και αν έχει η αναμέτρηση με την Κέρκυρα την Κυριακή στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, θεωρείται βέβαιο ότι η ομάδα που είδαμε να αγωνίζεται στο Αγρίνιο, ελάχιστη σχέση θα έχει με αυτή που θα δούμε την επόμενη σεζόν.

Η διοίκηση του ΑΡΗ είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων, αγωνιστικά και οικονομικά, να οδηγηθεί σε ρηξικέλευθες τομές στο ρόστερ της ομάδας προχωρώντας σε αναγκαίες αλλαγές. Είτε γιατί το συμβόλαιο κάποιων ολοκληρώνεται και δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα (βλεπε Σηφάκης, Σολτάνι) είτε γιατί κάποιων το συμβόλαιο κρίνεται ασύμφωνο οικονομικά και δεν συνάδει με την φετινή τους αγωνιστική παρουσία. Θα ήταν εύκολο να αρχίσουμε να αραδιάζουμε ονόματα. Το θεωρούμε λίγο πρόωρο. Άλλωστε από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι να ολοκληρωθούν οι προπονήσεις της φετινής σεζόν, οι άνθρωποι του ΑΡΗ είναι υποχρεωμένοι να αρχίσουν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, αφού πρώτα εξασφαλίοσυν τα απαραίτητα κονδύλια και οριοθετήσουν το μπάτζετ στο οποίο θα κινηθούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllAboutARIS πάντως, στις προθέσεις της διοίκησης είναι ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, που εκτός όλων των άλλων θα οδηγήσει και σε εξορθολογισμό των οικονομικών, αφού η επόμενη σεζόν προμηνύεται ακόμη πιο δύσκολη από τη φετινή.
Πηγή: Allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: