Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Μήπως τους …δουλεύουν;

Συντήρηση δυνάμεων εν όψει el classico φάνηκε να κάνουν Ρεάλ και Μπάρτσα στους πρώτους ημιτελικούς του τσάμπιονς λιγκ, χωρίς να ανησυχούν μήπως αποκλειστούν.
Μήπως τους …δουλεύουν;
Είναι δυνατόν να έχουν ξεφύγει τόσο πολύ, σε σημείο που να παίρνουν στο… χαλαρό τους ημιτελικούς του τσάμπιονς λιγκ, επειδή έχουν μπροστά τους το μεταξύ τους ντέρμπι; Διότι όλως τυχαίως Ρεάλ και Μπαρτσελονα είχαν σχεδόν την ίδια νωθρή (για τα δικά τους δεδομένα) αγωνιστική εικόνα στα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια τους για τους «4» του τσάμπιονς λιγκ. Και έχει σημασία το γεγονός ότι οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν σε ισπανικό έδαφος.
Με έναν Ρονάλντο και έναν Μέσι μακριά από το γνωστό καλό τους πρόσωπο και χωρίς να ζορίζονται ιδιαίτερα, μερένχες και μπλαουγκράνα εμφάνισαν μια ασυνήθιστη αγωνιστική συμπεριφορά σε Μόναχο και Λονδίνο αντίστοιχα. Και παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα που έφεραν τους βάζουν σε μπελάδες, δεν έδειξαν να ανησυχούν και ιδιαίτερα.
Από ένα γκολ ήθελαν να πετύχουν και οι δύο ώστε να απλουστεύσουν την πρόκριση στις ρεβανς. Δεν …σκίστηκαν δηλαδή να καθαρίσουν από το πρώτο ματς. Οι Καταλανοί βέβαια είδαν την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη, αλλά είναι φανερό ότι νιώθουν (και είναι) πολύ ανώτεροι από την Τσέλσι. Το ίδιο νιώθει και η Ρεάλ, έστω κι αν της χάλασε το σενάριο μια χαλαρής ισοπαλίας ο Γκόμες στο φινάλε.
Το Σάββατο στο classico θα φανεί πολύ περισσότερο αν όντως κράτησαν δυνάμεις ή αν έχουν πράγματι κουραστεί από μια δύσκολη σεζόν. Θα δούμε πώς θα είναι τόσο ο Μέσι, όσο και ο Κριστιάνο που πήγαν τους ημιτελικούς στο …χαλαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: