Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Σίσιτς: «Δίκαιο το 1-1»

Σίσιτς: «Δίκαιο το 1-1»
Δίκαιο χαρακτήρισε ο Μίρνες Σίσιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, το φιλικό 1-1 ανάμεσα στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας και την αντίστοιχη της Σλοβενίας.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΟΦΗ παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος για περίπου 60 λεπτά, ενώ τόνισε πως στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε ρόλο και η κούραση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίρνες Σίσιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το 1-1 ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σλοβενία: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και οι δύο ομάδες, αλλά στο σημερινό ματς έπαιξε ρόλο και η κούραση. Είχαμε εννιά προπονήσεις μέσα σε πέντε μέρες. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, αλλά δεχθήκαμε ένα εύκολο τέρμα και μετά ήταν δύσκολο για εμάς να επανέλθουμε γρήγορα, καθώς κυνηγούσαμε το σκορ. Και στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλύτερη η Ελλάδα. Αλλά, στα τελευταία 25 λεπτά είχαμε πολλές ευκαιρίες και στημένες φάσεις. Τελικά πετύχαμε το γκολ και πιστεύω πως ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού μένει ελεύθερος: «Δεν λέω ότι θα πάω σίγουρα κάπου. Το θέμα είναι να βρω κάτι που θα ενδιαφέρει εμένα και την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: