Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ράμσεϊ: «Πρέπει να μείνει ο Φαν Πέρσι»

Ράμσεϊ: «Πρέπει να μείνει ο Φαν Πέρσι»
Την αναγκαιότητα να παραμείνει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Άρσεναλ ώστε να φανεί ανταγωνιστική και τη νέα σεζόν επεσήμανε ο Άαρον Ράμσεϊ. Ο Ουαλός μέσος των «κανονιέρηδων» εξήρε την απόδοση του Ολλανδού επιθετικού τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ενώ σχολίασε και την περιπέτεια που είχε με τον τραυματισμό του.

«Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε τον Ρόμπιν , ώστε να είμαστε διεκδικητές του τίτλου την επόμενη σεζόν. Απέδειξε την αξία του με τα πολλά και σημαντικά γκολ που πέτυχε. Χρειαζόμαστε τέτοιου είδους παίκτες , ώστε να φτάσουμε στην κορυφή» υποστήριξε ο 22χρονος άσος και συνέχισε:

« Ήταν ο κορυφαίος μας σκόρερ, πήρε το «Χρυσό Παπούτσι» και το βραβείο του παίκτη της χρονιάς, άρα οποιαδήποτε ομάδα θα τον ήθελε και η Άρσεναλ δεν αποτελεί εξαίρεση. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει για το τι πρόκειται να κάνει. Ελπίζω όμως να παραμείνει».

Ακόμη ο αρχηγός της Εθνικής Ουαλίας στάθηκε και στο σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε με το διπλό κάταγμα στο δεξί πόδι και τον κράτησε για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης:

«Ο κόσμος είχε ξεχάσει πόσο καιρό ήμουν εκτός αγωνιστικών χώρων. Τραυματίστηκα και έχασα ένα ολόκληρο χρόνο. Τα έχω πάει πολύ καλά με τη θεραπεία μου. Γνωρίζω όμως ότι υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμη μπροστά μου και ανυπομονώ για νέες προκλήσεις στην καριέρα μου».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: