Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Παλάσιο: «Ας έρθει και ο Λαβέτσι στην Ίντερ»!!

Παλάσιο: «Ας έρθει και ο Λαβέτσι στην Ίντερ»!
Την ελπίδα να συνεργαστεί στην Ίντερ με τον Εζεκιέλ Λαβέτσι εξέφρασε ο Ροντρίγο Παλάσιο, μιλώντας στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport». Ο πρώην επιθετικός της Τζένοα έγινε παίκτης των «νερατζούρι» έναντι 11 εκατ. ευρώ και στο Μιλάνο θα βρει τον Ντιέγκο Μιλίτο με τον οποίο συμπαίκτες στην εθνική Αργεντινής.

«Ήρθα στην Ίντερ την κατάλληλη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο σύλλογος με ήθελε από την περσινή σεζόν, αλλά εκείνο που μετράει είναι πως βρίσκομαι εδώ. Ο πρόεδρος, Μάσιμο Μοράτι, και ο προπονητής, Αντρέα Στραματσιόνι, πραγματικά με εντυπωσίασαν. Είμαι 30 ετών, ήταν η τέλεια στιγμή να έρθω σε μία ομάδα όπως αυτή. Η Ίντερ είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να ελπίζω για την καριέρα μου. Γνωρίζω αρκετούς παίκτες. Τον Μιλίτο, τον Ζανέτι, τον Καμπιάσο, με τους οποίους γνωριζόμαστε από την εθνική Αργεντινής», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φορ και πρόσθεσε:

«Η Ίντερ έχει σπουδαίο ρόστερ και ανυπομονώ να περιμένω να παίξω με τον Μιλίτο ή τον Πατσίνι, ο οποίος με είχε εντυπωσιάσει όταν έπαιζε στην Σαμπντόρια. Εάν έρθει και ο “Pocho” (Λαβέτσι), τότε θα είμαστε εκπληκτικοί στην επίθεση. Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λαβέτσι, αλλά ελπίζω ότι μπορεί και θα έρθει στην Ίντερ».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: