Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η ανέλιξη δεν είναι εξασφαλισμένη!

Αυτό το «γκολ» ίσως να είναι το καλύτερο για εκείνον. Σίγουρα, όμως, μπορεί να αποδειχθεί το σημαντικότερο. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.
Η ανέλιξη δεν είναι εξασφαλισμένη
Διότι τέτοιο «τέρμα» όπως αυτό που πέτυχε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος με τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, όλοι στην ηλικία του επιθυμούν να το πετύχουν.
Κι αν πριν από κάποιους μήνες (22/1), με το γκολ που είχε βάλει για λογαριασμό της τέως ομάδας του, της Skoda Ξάνθης, σε βάρος των «ερυθρολεύκων», είχε δώσει -τότε- την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει με 5 βαθμούς στη βαθμολογία, τώρα ήρθε η ευκαιρία για εκείνον να αποδείξει ότι διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να εξελιχθεί και να καταστεί εκ των βασικών στελεχών της νέας του ομάδας. Τις δυνατότητες, απ' όσο (μας) έδειξε στον έναν χρόνο παρουσίας του στα ελληνικά γήπεδα, τις διαθέτει. Αν είναι και φίλεργος, τότε έχει όλο το πακέτο της επιτυχίας.
Παίχτη στην ηλικία του (21 ετών), με ποδοσφαιρικό θράσος, ταχύτητα, καλό σουτ, διεμβολιστή, ντριμπλέρ, που έχει μάθει την προπαίδεια του ποδοσφαίρου σε σχολειό της Γερμανίας, δεν βρίσκεις εύκολα. Τούτο δεν σημαίνει ότι επειδή διαθέτει τα ανωτέρω στοιχεία έχει εξασφαλισμένη και την ανέλιξη. Τουναντίον, οι έχοντες περίσσια αυτογνωσία για τον πλούτο των ικανοτήτων τους είναι και οι περισσότερο επικίνδυνοι να αποτύχουν, διότι δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν επαρκώς το ταλέντο τους. Θεωρούν ότι αυτό από μόνο του φτάνει για να προκόψουν και χάνουν τον δρόμο της επιτυχίας.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: