Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Προς Θεού μην μας πάθει τίποτα ο Βασίλης!

Προς Θεού μην μας πάθει τίποτα ο Βασίλης!
Πρώτο δείγμα θετικό. Αλλά λίγο. Επί της ουσίας το πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Αν έμενε στο ματς ο Βασίλης Τοροσίδης άλλη κουβέντα θα κάναμε. Η αναγκαστική αντικατάστασή του χάλασε τις ισορροπίες της ομάδας. Φαντάζομαι ότι κατά τη διάρκεια του ματς θα το κατάλαβε και ο Φερνάντο Σάντος.

Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Ο Γιάννης Μανιάτης δεν είναι για να φεύγει από τη μεσαία γραμμή. Ξεμένουμε από τρεξίματα και ενέργεια. Αγκομαχάμε να κουβαλήσουμε την μπάλα. Αν-κούφια η ώρα-αποδειχθεί σοβαρός ο τραυματισμός του Τοροσίδη την «βάψαμε».

Η Εθνική θα ξεκινήσει και πάλι να χτίζει από την άμυνα. Με εξαίρεση το τελευταίο τέταρτο και δύο φάουλ του Σωκράτη, η αξιόπιστη αμυντική συμπεριφορά ήταν πάλι το σήμα κατατεθέν. Εκεί δέσποσε η φιγούρα του ανίκητου Αβραάμ. Αξιόπιστος αμυντικά ήταν και ο Χοσέ Χολέμπας. Επιθετικά θέλουμε δουλειά. Κυρίως θέλουμε έναν κεφάτο και δραστήριο Σαμαρά. Κόντρα στους Σλοβένους ήταν απογοητευτικός. Χίλιες φορές ο νεαρός Φορτούνης που πάτησε περιοχή και απείλησε τον Χαμντάνοβιτς. Δραστήριος ο Σωτήρης Νίνης, διεμβόλισε την αντίπαλη άμυνα και είχε συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Το πείραμα της αλλαγής του σχήματος από 4-3-3 σε 4-2-3-1 απέτυχε. Όχι γιατί δεν τα κατάφεραν οι Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου που έπαιζαν ο ένας πίσω από τον άλλο. Κυρίως γιατί ο Τζιόλης και ο Καραγκούνης δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως αμυντικοί χαφ. Ο αρχηγός όσο έπαιζε στην φυσική του θέση οργάνωσε και απείλησε.

Πρώτο δείγμα θετικό. Περιθώρια βελτίωσης μεγάλα. Προχωράμε, βελτιωνόμαστε και ελπίζουμε…

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: