Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Είχε τους λόγους του...!

Eντελώς αιφνιδιαστικά, ο Παντελής Κωνσταντινίδης υπέβαλε λοιπόν σήμερα το μεσημέρι την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα.
Είχε τους λόγους του...
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι λόγοι που οδήγησαν τον Παντελή Κωνσταντινίδη στην απόφαση να παραιτηθεί, ήταν δύο.
Πρώτον, σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα πάει να χρεωθεί τους χειρισμούς στην υπόθεση Μπόλονι, οι οποίοι στοίχισαν στον ΠΑΟΚ «επικοινωνιακά», αλλά θα στοιχίσουν και οικονομικά, καθώς ο Ρουμάνος θα διεκδικήσει σίγουρα τις 200.000 ευρώ της ρήτρας, μετά τη στάση που κράτησε απέναντί του η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντινίδης έκανε την τελευταία συνάντηση με τους μάνατζερ του Μπόλονι, στους οποίους απλά μετέφερε τις εντολές που είχε.
Δεύτερον, ο Κωνσταντινίδης ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι εμφανίστηκε αυτός, ως άνθρωπος που έκανε το ραντεβού με τον Δώνη και τις συζητήσεις μαζί του, ενώ το ραντεβού το έκανε άλλος, με τον 41χρονο πρώην προπονητή του Ατρόμητο, να έχει ξεκάθαρα τον ΠΑΟΚ ως εναλλακτική επιλογή.
Αυτοί οι δύο λόγοι, οδήγησαν τον Κωνσταντινίδη να υποβάλει σήμερα τηλεφωνικά την παραίτησή του στον Βρύζα. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι «αδειάζει» η θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά και μία θέση στο δ.σ. της ΠΑΕ, το οποίο διορίστηκε πριν μία εβδομάδα και πρέπει να διοριστεί ένα καινούριο μέλος στη θέση του.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: