Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Πρωτάθλημα στη Ριζούπολη!

Έχοντας εξασφαλίσει μια αγωνιστική πριν τίτλο και άνοδο στη Β’ Εθνική, ο Απόλλων έκλεισε με 3αρα την σεζόν κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ που αποχαιρετά την Football League 2 μαζί με τον Αστέρα. Σώθηκε ο Αστέρας, στα μπαράζ η Προοδευτική.
Πρωτάθλημα στη Ριζούπολη
Στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στον Νότιο Όμιλο το συγκρότημα της Ριζούπολης έκανε… φιέστα με «τριάρα», πανηγυρίζοντας έτσι το εισιτήριο της Β’ Εθνικής. Αντίθετα, ο ΠΑΟ Ρουφ αποχαιρέτησε την κατηγορία, μαζί με τον Ηλυσιακό που αν και μέχρι την τελευταία στιγμή διεκδικούσε την παραμονή μέσω μπαράζ δεν απέφυγε την ήττα από τη Ζάκυνθο. Οι νησιώτες επικράτησαν με 2-1 και διατηρήθηκαν έτσι στην 3η θέση και μαζί με τον δεύτερο Πανηλειακό θα κυνηγήσουν μέσω των πλέι οφ την άνοδό τους κόντρα στην 2η και 3η ομάδα αντίστοιχα από τον Βόρειο Όμιλο.
Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στη Ζάκυνθο ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση, καθώς οι διαιτητές της αναμέτρησης ζήτησαν εγγυήσεις από την αστυνομία για την ασφάλεια τους!  Το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής κ. Πουλημάς εις βάρος των γηπεδούχων εξόργισε τους οπαδούς της Ζακύνθου, οι οποίοι αποδοκίμασαν έντονα τον διαιτητή του αγώνα μετά τη λήξη του πρώτου μέρους!

Ένταση στην Ελευσίνα, σώθηκε ο Αστέρας

Μεγάλη νίκη που του έδωσε την σωτηρία του πέτυχε στην Ελευσίνα ο Αστέρας, στο ντέρμπι της παραμονής με την Προοδευτική. Σε μια επεισοδιακή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 και έστειλαν την ομάδα του Κορυδαλλού στα μπαράζ. Ο αγώνας διεκόπη στο 19ο λεπτό όταν 30 περίπου οπαδοί εισέβαλαν με κουκούλες από την κεντρική θύρα του γηπέδου στον αγωνιστικό χώρο.

Οι διαιτητές και οι ποδοσφαιριστές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, ενώ με την επέμβαση μιας διμοιρίας των ΜΑΤ απομακρύνθηκαν οι ταραξίες. Μετά από 15 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε κανονικά το παιχνίδι, αν και η κατάσταση παρέμενε έκρυθμη και στις κερκίδες, χωρίς παρόλα αυτά να συμβεί τίποτα δυσάρεστο. Η Προοδευτική πλέον θα δώσει αγώνα πλέι άουτ με τον 10ο του Βορείου Ομίλου, για την παραμονή στην κατηγορία.

Στις άλλες αναμετρήσεις, η Καλαμάτα επικράτησε με 1-0 του Ρούβα, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, ενώ η Γλυφάδα επικράτησε με 2-0 των Χανίων.

Τα αποτελέσματα

Γλυφάδα-Χανιά 2-0 (49' πεν., 73' Καραχάλιος)
Καλαμάτα-Ρούβας 1-0 (41' Τσιμικλής)
Ζάκυνθος-Ηλυσιακός 2-1 (49' Στρατομήτρος, 83' Κωστάκης - 37' πεν. Φώσκολος)
Αστέρας Μαγούλας-Προοδευτική 2-0 (64', 75' Χρυσάφης)
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟ Ρουφ 3-0 (61', 87' Λαζανάς, 85' Τσιλιγκίρης)
Ρεπό: Πανηλειακός

Η Βαθμολογία (Τελική)
 1.Απόλλων Σμύρνης 43 –Άνοδος
 2.Πανηλειακός 35 (Μπαράζ ανόδου)
 3.Ζάκυνθος 29 (Μπαράζ ανόδου)
 …
 4.Κεραυνός Γλυφάδας 29
 5.Καλαμάτα 28
 6.Ρούβας 25
 7.Χανιά 24
 8.Αστέρας Μαγούλας 23
 …
 9.Προοδευτική 22 (Μπαράζ παραμονής)
 …
10.Ηλυσιακός 21 -Υποβιβασμός-
11.ΠΑΟ Ρουφ 19 -Υποβιβασμός-
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: