Κυριακή 27 Μαΐου 2012

«Χορευτικό» από Φλαμένγκο και Ιντερνασιονάλ!!

Ξεκίνησε η δεύτερη αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος με το 3-3 της Φλάμενγκο με την Ιντερνασιονάλ και τρία ακόμα παιχνίδια.
Ύστερα από συναρπαστικές διακυμάνσεις στο σκορ, οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, οπότε συμπλήρωσαν δύο και τέσσερις, αντίστοιχα.
Πάντως η Φλαμένγκο έδειξε να «καθαρίζει» με γκολ του Αΐρτον στο όγδοο λεπτό και πέναλτι του Ροναλντίνιο στο 16ο. Ωστόσο, στο 33ο ο Ζιλμπέρτο μείωσε σε 2-1 και η Ιντερνασιονάλ επανήλθε για… πρώτη φορά στο ματς.
Ακολούθησε το 3-1 από τον Βάγκνερ Λοβ στο 48ο λεπτό, αλλά ούτε το θετικό ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου αποδείχθηκε αρκετό για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα ο Φαμπρίτσιο μείωσε σε 3-2 στο 65ο λεπτό και ο Χέσους Ντατόλο, πρώην μέσος του Ολυμπιακού, ισοφάρισε στο 68ο!

Σε άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Βάσκο Ντα Γκάμα επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Πορτουγκέζα. Μάλιστα το γκολ του Αλεσάντρο στο 20ό λεπτό έφερε τους νικητές στην κορυφή της κατάταξης με έξι βαθμούς, ενώ η Πορτουγκέζα έμεινε στον έναν, παρά την υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο.
Από την πλευρά της, η Κρουζέιρο απέσπασε 0-0 στην έδρα της Ναούτικο και πήρε τη δεύτερη της ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τον πρώτο τους βαθμό, αν και μάλλον θα ήταν δικαιότερο να έχουν τρεις, ύστερα από τον πρώτο τους εντός έδρας ματς στο Brasileirao.
Τέλος, η Γκοϊανιένσε έμεινε στο 1-1 με την Πόντε Πρέτα. Ο Μπίντα άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό και ο Ρότζερ ισοφάρισε στο 52ο για την Πόντε Πρέτα, ενώ είχε σημαδέψει το δοκάρι της αντίπαλης εστίας στο 17ο λεπτό. Πλέον η Γκοϊανιένσε έχει δύο βαθμούς και η Πόντε Πρέτα έναν.
Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (26/05) αποτελέσματα:
Φλαμένγκο-Ιντερνασιονάλ 3-3
Γκοϊανιένσε-Πόντε Πρέτα 1-1
Πορτουγκέζα-Βάσκο Ντα Γκάμα 0-1
Ναούτικο-Κρουζέιρο 0-0












πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: