Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Γουέμπερ ο... έκτος!!

Ο Μαρκ Γουέμπερ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη φέτος κι έγινε ο έκτος νικητής στο φετινό πρωτάθλημα της Formula1. Δεύτερος ο Νίκο Ρόζμπεργκ, στο βάθρο και ο Φερνάντο Αλόνσο.
Γουέμπερ ο... έκτος!
Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε οΦερνάντο Αλόνσο.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα πραγματοποιείται αυτή τη σεζόν. Ο Μαρκ Γουέμπερ έγινε ο έκτος διαφορετικός πιλότος που έχει πάρει την καρό σημαία, με την Red Bull να είναι η μοναδική ομάδα που έχει πάρει δύο φορές τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γουέμπερ εκκίνησε από την πρώτη θέση, την οποία κατάφερε να διατηρήσει μέχρι την καρό σημαία, παρά τη βροχή που… έπληξε τον αγώνα στους τελευταίους γύρους του αγώνα. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ο έτερος πιλότος της Red Bull, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής, είδε τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την ένατη θέση με τη μαλακή γόμα της Pirelli, όμως με εκπληκτική οδήγηση κατάφερε να διαφυλάξει τα ελαστικά του και να αναρριχηθεί στην τέταρτη θέση.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου του Μόντε Κάρλο πλασαρίστηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ, διατηρώντας τη θέση από την οποία εκκίνησε. Κερδισμένος βγήκε ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος αν και είδε τα κόκκινα φώτα από την πέμπτη θέση, κατάφερε να συμπληρώσει στην πρώτη τριάδα
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: