Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ξεκινούν ταχύρυθμα «μαθήματα»... κυκλοφορίας!!

Προβλημάτισε τον Φερνάντο Σάντος η κυκλοφορία της μπάλας από τους διεθνείς στο χθεσινό (26/5), πρώτο, φιλικό, με αντίπαλο την Σλοβενία. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ο Πορτογάλος καλείται, από σήμερα κιόλας, να βρει το... φάρμακο.
Σε δύο στοιχεία στάθηκε χθες (26/5), μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Σλοβενία, στο Κουφστάιν, ο Φερνάντο Σάντος. Στην κόπωση και την κυκλοφορία της μπάλας.
Σε ό,τι αφορά στην κούραση, ο Πορτογάλος τεχνικός λίγο πολύ το ήξερε και γι’ αυτό άλλωστε «φωνάζει» τόσο καιρό, μετά την ανακοίνωση της μετάθεσης των αγώνων των play offs. Η δεύτερη επισήμανση του είναι αυτή που χρίζει αναφοράς, καθώς πρόκειται για κάτι που καλείται να αλλάξει και μάλιστα άμεσα (απομένουν μόλις 12 μέρες για την πρεμιέρα του Euro), καθώς η Πολωνία είναι μια γρήγορη ομάδα που μπορεί να κάνει εύκολα τη... ζημιά.
Οι επόμενες προπονήσεις, λογικά, θα έχουν ως αντικείμενο την σωστή κυκλοφορία της μπάλας, τόσο σε συνθήκες επίθεσης, όσο και σε συνθήκες πίεσης, προκειμένου να βελτιώσουν οι διεθνείς αυτό το κομμάτι.
Από την αμυντική λειτουργία ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος, κάτι το οποίο τόνισε άλλωστε και στην τελευταία του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, πριν το χθεσινό (26/5) παιχνίδι.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 (18:00 ώρα Ελλάδας). Σε αυτή είναι άγνωστο ακόμα αν θα λάβει μέρος ο Βασίλης Τοροσίδης, του οποίου οι εξετάσεις ήταν «καθαρές». Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος χτύπησε στην προτελευταία (24/5) προπόνηση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού. Αντίθετα, κανονικά θα προπονηθεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: