Κυριακή 27 Μαΐου 2012

"Μηνύσεις και αγωγές στον ανώνυμο ψεύτη"

Σκληρή γραπτή δήλωση - απάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου στην εξοργιστική ανώνυμη συνέντευξη του άγνωστου προϊσταμένου της ΦΑΕ Αθηνών.
"Μηνύσεις και αγωγές στον ανώνυμο ψεύτη"
Aναλυτικά:
"Λυπάμαι πολύ που στο κρίσιμο χρονικό διάστημα που βρίσκεται η ομάδα μας αναμοχλεύεται και πάλι η καθυστερούμενη δόση του άρθρου 44, μέσω των ανώνυμων δηλώσεων κάποιου προϊστάμενου της αρμόδιας Δ.Ο.Υ.
Τη στιγμή που η ΑΕΚ προσπαθεί να εξασφαλίσει την αδειοδότησή της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μόνο υπόνοιες και περιέργεια δημιουργούν τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Τη στιγμή που η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση επενδυτή, έχοντας εξαγγείλει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οι ανώνυμες δηλώσεις ενός από τους προϊσταμένους της Φ.Α.Ε. Αθηνών, ότι η εταιρεία οφείλει εκτός των υποχρεώσεων του άρθρου 44 πάνω από 60 εκατ. Ευρώ είναι απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές, δημιουργώντας ταυτόχρονα πιθανότατο κίνδυνο μεγάλης ζημίας για την εταιρεία.
Σύμφωνα με τα ίδια τα κοινοποιούμενα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. έγγραφα τα συνολικά χρέη της εταιρείας μας απέναντι στο Ελληνικό Δημόσιο ανέρχονται σήμερα στα 22 εκατ. Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των χρεών των προερχομένων από τη ρύθμιση του άρθρου 44. Τα εν λόγω συνολικά χρέη είναι ήδη ρυθμισμένα, έχοντας η ΠΑΕ καταβάλει ήδη μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών στην εφορία πάνω από 1,5 εκατ. Ευρώ.
Όταν λοιπόν η οικονομική και πολιτική κατάσταση στη χώρα μας βρίσκεται στο σημείο μηδέν, κανένας ανώνυμος προϊστάμενος δεν δικαιούται να ομιλεί για αφερεγγυότητα και καθυστερήσεις και ασφαλώς ΔΕΝ μπορεί να πείσει κανέναν Έλληνα πολίτη, πολύ περισσότερο τον Ενωσίτη, υποστηρίζοντας ότι οι ενέργειες αυτές της εφορίας (κατασχέσεις εις χείρας τρίτων -του Ο.Π.Α.Π. και της ΛΙΓΚΑΣ), εις βάρος των μοναδικών για την εταιρεία αυτή τη στιγμή εσόδων, διεξάγονται προς εξασφάλιση των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου. Αυτές οι ενέργειες αποσκοπούν στον αφανισμό της ΑΕΚ, αποθαρρύνουν την ενασχόληση κάθε επενδυτή και εξυπηρετούν άλλου είδους, προσωπικά και τρίτων, συμφέροντα.
Η ΑΕΚ δεν θα μείνει απαθής σε όλες αυτές τις διαδικασίες, η αντίδρασή της θα είναι άμεση, προχωρώντας σε καταγγελία απέναντι στις αρμόδιες προϊστάμενες αρχές, αλλά και καταθέτοντας ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων τόσο αγωγή για τη ζημία που θα υποστεί από τέτοιου είδους δημοσιεύματα και δηλώσεις, αλλά και μήνυση για το ψεύδος και τη συκοφαντική δυσφήμησή της. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, είναι ΙΔΕΑ, έχει οπαδούς και φίλους που δεν θα την αφήσουν να χαροπαλεύει και μόλις η πολιτική κατάσταση ομαλοποιηθεί, αν όχι νωρίτερα, είναι σίγουρη η εξεύρεση λύσης. Αυτά κανένας ανώνυμος προϊστάμενος δεν πρέπει να τα ξεχνά, ούτε να συνεχίζει να κρύβεται πίσω από κοντόφθαλμες και μη ουσιαστικές λύσεις και μικροσυμφέροντα.
Κάποιοι λοιπόν, που σήμερα εκμεταλλεύονται τις οικονομικές συγκυρίες, την πολιτική αστάθεια στη χώρα μας και την έλλειψη ρευστότητας της ομάδας μας, που προσπαθούν και επιδιώκουν ανελέητα και με κάθε τρόπο την διάλυσή μας, πρέπει να γνωρίζουν ότι πολύ γρήγορα θα πάρουν τις απαντήσεις που τους ταιριάζουν!
Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: