Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Νίκησαν και άρεσαν οι Τσέχοι!!

Μετά την επέκταση του συμβολαίου του εκλέκτορα τους, Μίχαλ Μπίλεκ οι αντίπαλοι της Ελλάδας Τσέχοι του έκαναν δώρο τη νίκη (2-1) επί του Ισραήλ στις καθυστερήσεις.
Νίκησαν και άρεσαν οι Τσέχοι
Η ανακοίνωση έγινε λίγες ώρες πριν από το ματς. Ο Μίχαλ Μπίλεκ ως μπόνους πρόκρισης στο EURO, κέρδισε και την επέκταση της παρουσίας του ως εκλέκτορας της Τσεχίας έως το 2014. Η είδηση άρεσε στους παίκτες που έχουν εξαιρετική σχέση μαζί του εδώ και δύο χρόνια και προφανώς συνέβαλε στο να νικήσουν κιόλας και να του κάνουν ένα καλό δωράκι.

Κόντρα στο Ισραήλ οι Τσέχοι ήταν αρκετά καλοί και ειδικά προς το φινάλε, όπου πίεσαν και εν τέλει δικαιώθηκαν για την επιμονή τους. Οι αντίπαλοι της Ελλάδας στον όμιλο μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την αγωνιστική υπεροχή τους αν και αυτό συνέβη στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, η οποία τους χάρισε τη νίκη με 2-1

Οι Τσέχοι πήραν προβάδισμα στο 17', με τον Μπάρος να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Χαρούς. Το Ισραήλ ισορρόπησε σταδιακά και πρόλαβε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (45') να ισοφαρίσει με τον Σέχτερ. Οι Τσέχοι στην επανάληψη μπήκαν ακόμα πιο δυνατά και ειδικά από το 70' και μετά ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους. Μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως αυτό δεν είχε καρποφορήσει. Τότε η «χρυσή» αλλαγή του Μίλεκ, ο Λάφατα φρόντισε για το δωράκι στον προπονητή του που είδε την ομάδα του να έχει διάρκεια, υπομονή και πείσμα.

ΤΣΕΧΙΑ: Ντρόμπνι, Ραϊτοράλ (46' Σελασιέ), Σίβοκ (46' Σουτσί), Χούμπνικ, Πούντιλ, Πετρζέλα (65' Γιράτσκα), Χούμπσμαν, Κόλαρ, Γίρασεκ, Πίλαρ (75' Λάφατα), Μπάρος (46' Νέσιντ)

ΙΣΡΑΗΛ: Χαρούς, Μπεν Χαΐμ, Σπούνγκιν, Τίμπι, Σέιμαν, Μπεναγιούν (74' Χεμέντ), Ζάχαβι (69' Γιαντίν), Νάτχο, Μελίκσον (77' Βερμούτ), Νταμάρι (60' Σαχάρ), Σέχτερ (58' Ραφαέλοφ)

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: