Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η πλέον κρίσιμη γενική συνέλευση!!

Κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας, 28 Μαΐου, διεξάγεται ακόμη μία γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη Ηρακλή, μόνο που αυτή τη φορά έχει σχέση με την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, επειδή στην προ ημερών διεξαχθείσα, οι οκτώ που είχαν απομείνει, υπέβαλλαν – όπως αναμενόταν – την παραίτηση τους.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ονόματα, που θα θέσουν υποψηφιότητα, αν και ακούγεται ότι μάλλον τα περισσότερα άτομα απ? αυτούς που αποτελούσαν την περασμένη διοίκηση θα θέσουν υποψηφιότητα, έχοντας επισημάνει όμως ότι χρειάζονται βοήθεια και συνδρομή. Άλλωστε, οι ίδιοι επισημαίνουν ότι μπήκαν μόνο και μόνο για να κρατήσουν όσο μπορούσαν το... καράβι, το οποίο ωστόσο έμπαζε από παντού και ο καταποντισμός του είναι ορατός πλέον όσο ποτέ.

Πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι δεν φαίνεται να έγινε απολύτως αντιληπτό το πρόβλημα που συνθλίβει τον Ερασιτέχνη και έχει να κάνει με τα χρέη. Και κυρίως γι? αυτούς που το προκάλεσαν. Γι? αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη.

Αδιαφορούν, αποποιούνται τις ευθύνες, δεν συμβάλλουν οικονομικά. «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», εν ολίγοις που λέει και ο λαός. Από την άλλη πλευρά, το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε εκ νέου ο Θόδωρος Καράογλου, που αυτή τη φορά επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από γνωστή κατασκευαστική εταιρία για την... εκμετάλλευση των Χορτατζήδων, που είναι βεβαίως υποθηκευμένη η περιουσία, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι η υλοποίηση του ενδιαφέροντος της κατασκευαστικής εταιρίας, θα εξαρτηθεί από τη ρύθμιση του τεράστιου χρέους.

Καλοπροαίρετα πάντα αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του Ηρακλή, γι? αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να θέσουμε και το κάτωθι ερώτημα. Αν υποτεθεί ότι διαγραφούν οι προσαυξήσεις, οπότε περιμένει μόνο το καθαρό ποσό που οφείλεται. Ωστόσο, μπορεί ο ΓΣ μπορεί να πληρώνει επί τριάντα ή σαράντα χρόνια, κάποιες χιλιάδες ευρώ δόση, τον μήνα, ακόμη και αν προχωρήσει το θέμα με την εταιρία;

Επομένως, είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα, που θα πρέπει να απασχολήσει όλους εντός της οικογένειας. Για να απελευθερωθεί ο Ερασιτέχνης και να αναπνεύσει καθαρό οξυγόνο, είναι να δεχθεί μία... δύναμη, που θα εκμηδενίσει το χρέος του Συλλόγου, εξαφανίζοντας το στην κυριολεξία.

Βέβαια, το πλέον σημαντικό για την ώρα τουλάχιστον, είναι να συγκεντρωθεί το ποσό, που αναφέρθηκε στην συνέλευση της περασμένης Δευτέρας. Η δημιουργία μίας επιτροπής από παράγοντες του Ηρακλή, οι οποίοι μπορούν να μελετήσουν το πρόβλημα, είναι μία πρόταση.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: