Κυριακή 27 Μαΐου 2012

«Πακέτο» Ασαμόα και Αρμέρο θέλει η Γιουβέντους!

«Πακέτο» Ασαμόα και Αρμέρο θέλει η Γιουβέντους
Έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ουντινέζε για την απόκτηση των Κουάντο Ασαμόα και Πάμπλο Αρμέρο είναι η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» δεν επαναπαύονται στο πρωτάθλημα που κατέκτησαν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και θέλουν να ενισχυθούν εν όψει και της συμμετοχής τους στο Champions League.

Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να έρθουν σε επαφή οι δυο πλευρές ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ώστε οι δύο παίκτες να μετακομίσουν στο Τορίνο. Στο στρατόπεδο της Ουντινέζε θεωρούν ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει την τιμή του και είναι διατεθειμένοι να ακούσουν προτάσεις.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας σκοπεύουν να παραχωρήσουν στους «φριουλιάνι» κάποιους παίκτες με τη μορφή δανεισμού πέρα από τα χρήματα που θα καταβάλουν , ώστε να τους δελεάσουν για να αποκτήσουν «πακέτο» τον Γκανέζο και τον Κολομβιανό.

Ήδη ο σύλλογος του Ούντινε έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Λούκα Μαρόνε και τον Τσίρο Ιμόμπιλε, που έθελξε με τις εμφανίσεις του στην Πεσκάρα, αμφότεροι ανήκουν στο δυναμικό της «Γιούβε» και είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν ως έμψυχα ανταλλάγματα για την ολοκλήρωση της διπλής μεταγραφής.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: