Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Δείγμα θετικό για Πολωνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνδιοργανώτρια του EURO 2012 και αντίπαλος μας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, Πολωνία, νίκησε σε φιλικό 1-0 τη Σλοβακία, με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος.
Δείγμα θετικό για Πολωνία (ΒΙΝΤΕΟ)
Πολωνία και Σλοβακία αναμετρήθηκαν στο Κλάγκενφουρτ, με τους αντιπάλους μας στην πρεμιέρα του Euro να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο και να φτάνουν στη νίκη 1-0. Οι παίκτες του Σμούντα έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία, όμως οι αλλαγές στην επανάληψη τους αποσυντόνισαν, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο καλοί, όμως να κρατούν τη νίκη μέχρι το τέλος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις ομάδες να μπαίνουν νωθρά και τους Πολωνούς να πιέζουν στην συνέχεια, έχοντας τον πλήρη έλεγχο. Ο Ρίμπους, που ήταν από τους διακριθέντες, έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, με τον Μπλαζικόφσκι να κάνει πολλές κούρσες από δεξιά και τον Ομπρανιάκ να είναι εξαιρετικός στον άξονα. Το σουτ του άσου της Μπορντό πέρασε άουτ, με τους Σλοβάκους να χάνουν καλή ευκαιρία με τον Γέντρισεκ. Ήταν η πρώτη φορά που ο Πίστσεκ είχε την ελευθερία από τον Σμούντα να ανεβαίνει ψηλά και αυτό προκάλεσε πολλά προβλήματα στους αντιπάλους του. Το γκολ τελικά ήρθε στο 30' με κεφαλιά του Περκίς μετά από σέντρα του αμυντικού της Ντόρτμουντ και τον Ρίμπους να χάνει νέα ευκαιρία λίγο αργότερα.
Ο μέσος της Τέρεκ Γκρόζνι συνέχισε να ψάχνει το γκολ, όμως είδε το δοκάρι να σταματάει την μπάλα, με τον Χάμσικ να έχει την τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μέρος και τον Σέζνι να μπλοκάρει. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Σμούντα έκανε πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα η Πολωνία να χάσει τον ρυθμό της. Παρόλα αυτά, ο Ντούντκα είχε την πρώτη καλή στιγμή με την κεφαλιά του να περνάει άουτ και τους Σλοβάκους να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία και να έχουν την κατοχή. Ο Σέζνι έβγαλε και το σουτ του Τσεχ, με το παιχνίδι να είναι κάκιστο και τις ευκαιρίες ελάχιστες. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους Πολωνούς να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο 45λεπτο.
Πολωνία (Φράντσισεκ Σμούντα): Σέζνι, Περκίς (69' Καμίνσκι), Μπένις, Βασιλέφσκι, Πίστσεκ, Πολάνσκι (46' Μάτουσικ), Ομπρανιάκ (80' Βόλσκι), Μουράφσκι (46' Ντούντκα), Μπλαζικόφσκι (63' Μιερζεγέφσκι), Ρίμπους, Λεβαντόφσκι (46' Μπρόζεκ).



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: