Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Επιβράβευση για Πέδρο!

Επιβράβευση για Πέδρο
Ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στον τελικό του Κυπέλλου για την Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με αποτέλεσμα ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να σιγουρευτεί ότι πρέπει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το Euro 2012.

Ο λόγος για τον Πέδρο, ο οποίος εξαργύρωσε την εξαιρετική του εμφάνιση, με τα δυο γκολ που πέτυχε και θα αγωνιστεί στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, με δεδομένη την απουσία του Νταβίντ Βίγια, βλέποντας τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να κάνει ένα εξαιρετικό αγώνα, τον συμπεριέλαβε στην 23αδα που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Ο 61χρονος αναφέρθηκε στην απουσία των Τιάγκο και Ιραόλα, οι οποίοι δεν θα δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση. «Μίλησα χθες με τον Τιάγκο, ο οποίος με ενημέρωσε για ένα πρόβλημα που μπορεί να του κοστίσει την συμμετοχή και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ πρέπει να σκεφτούμε και τις λύσεις που θα έχουμε με την απουσία του Ιραόλα».

Όσον αφορά τους παίκτες που απαρτίζουν την εθνική Ισπανίας για το Euro 2012 και απευθυνόμενος σε όσους έχουν διαφορετική αντίληψη για τις επιλογές του, τόνισε: «Όσοι παίκτες καλούνται στην εθνική είναι οι καλύτεροι και αυτοί που μπορούν να προσφέρουν».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: