Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Όλα για τη νίκη!!

Η ώρα του «τελικού» έφτασε για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που το απόγευμα (17.00) υποδέχεται τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο πλέον καθοριστικό φετινό παιχνίδι, που θα κρίνει την είσοδό του στα πλέι-οφ ανόδου στη Football League.

Οι «κοκκινόμαυροι» δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι για τη νίκη, άλλο αποτέλεσμα για αυτούς δεν υπάρχει, διότι χωρίς τους τρεις βαθμούς θα δουν τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς να πηγαίνουν χαμένοι και να εναποθέτουν τις ελπίδες τους μόνο στις ανακατατάξεις από τις ομάδες που ενδεχομένως δε θα μπορέσουν να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Συνεπώς, για τον Απόλλωνα σήμερα υπάρχει μόνο ένας δρόμος: Αυτός της νίκης. Για την είσοδο στα πλέι-οφ και τη διατήρηση των όποιων ελπίδων για την κατάκτηση ακόμη και της πρώτης θέσης, στο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας με Εθνικό Γαζώρου και Νίκη Βόλου. Κάτι βέβαια που δεν μπορεί να το ξέρει ο Απόλλων από σήμερα, διότι εκκρεμούν δύο δικαστικές υποθέσεις. Αυτή του Γαζώρου με τον Τύρναβο, αλλά και από την έφεση για το ματς με τον Αετό Σκύδρας. Όπως και να έχει, όμως, ο σημερινός δρόμος είναι μόνο το τρίποντο…

Όλοι στην αποστολή

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες σε πολύ καλό κλίμα, με το Σπύρο Μπαξεβάνο να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του για το ματς και να τους «αποφορτίζει» από την πίεση. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν τρεις παίκτες, ο τραυματίας Λεπτοκαρίδης και οι τιμωρημένοι Λιόνης και Μπιτέλης. Έτοιμος τελικά είναι ι Πλατάκης, ενώ κανονικά στη διάθεση τοιυ Μπαξεβάνου είναι και οι Δεμιρτζόγλου, Παρμαξίδης, Νάιντος. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν ραντεβού στο γήπεδο, δύο ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο κόσμος συμπαραστάτης

Θεωρείται βέβαιο ότι το γήπεδο του Απόλλωνα σήμερα θα έχει πολύ κόσμο, που θα ωθήσει την ομάδα στην κατάκτηση της νίκης. Η ζήτηση στα εισιτήρια ήταν πολύ μεγάλη, ενώ έγιναν κινήσεις από την ΠΑΕ, προκειμένου σήμερα η κερκίδα να ζήσει παλιές μεγάλες στιγμές.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: