Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Στην κορυφή Ντι Σι Γιουνάιτεντ και Ρέαλ Σολτ Λέικ!

Οι Ντι Σι Γιουνάιτεντ και Ρέαλ Σολτ Λέικ κέρδισαν με 3-2 τους Νιου Ίνγκλαντ Ρεβουλούσιον και Ντάλας, αντίστοιχα, οπότε κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους τους.
Οι «πρωτευουσιάνοι» προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, έπειτα από γκολ των Μπράντον Μακ Ντόναλντ και Ντέγιαν Γιάκοβιτς στο 15ο και 46ο λεπτό, αντίστοιχα. Ακολούθησε το 2-2 από τον Σιρ Σενέ στο 48ο λεπτό και από τον Έι Τζέι Σοάρες στο 50ό, πριν σημειώσει ο Μαϊκόν Σάντος το νικητήριο τέρμα στο 61ο λεπτό. Έτσι οι Ντι Σι έφτασαν στους 27 βαθμούς και άφησαν την «επανάσταση» στους 13.
Από την πλευρά της, η Ρέαλ επικράτησε σε… μυθική μονομαχία 15 λεπτών (75’-90’). Συγκεκριμένα ο Αλβάρο Σαμπόριο άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό και διαμόρφωσε το 2-1 στο 76ο, ένα λεπτό μετά το 1-1 με αυτογκόλ του Ματ Χέντζες. Στο 85ο ο Μπλας Πέρεζ ισοφάρισε πάλι για τους Τεξανούς, αλλά ο Νατ Μπόρτσερς σημείωσε το τελικό 3-2 υπέρ των εκπροσώπων του Σολτ Λέικ με δυνατό σουτ. Πλέον η Ρέαλ έχει 29 βαθμούς και το Ντάλας 13.
Ο Λόντον Ντόνοβαν ήταν στο 5-1 των Ηνωμένων Πολιτειών επί της Σκοτίας και οι Λος Άντζελες Γκάλαξι έχασαν με 2-1 από τους Χιούστον Ντάιναμο. Πάντως ο Έντσον Μπαντλ άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές στο δέκατο λεπτό, αλλά ο Μάικ Μακ Γκι σημείωσε αυτογκόλ στο 38ο και ο Άντριου Χάινολτ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 57ο. Έτσι η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ έμεινε για έβδομο ματς χωρίς νίκη, ενώ οι Ντάιναμο έφτασαν δίκαια στους 16 βαθμούς.
Με δύο αμφισβητούμενα γκολ, οι Κολοράντο Ράπιντς κέρδισαν με 3-2 τους Μόντρεαλ Ίμπακτ. Πάντως οι Ράπιντς έμειναν με δέκα παίκτες από το 61ο λεπτό λόγω δεύτερης κίτρινης στον Ταϊρόν Μαρσάλ. Πρώτα ο Τζεφ Λαρέντοβιτς σκόραρε με… περίεργο πέναλτι, ενώ στο 83ο λεπτό ο Χαΐμε Καστριγιόν διαμόρφωσε το 3-2, ενώ ο διαιτητής είχε… σφυρίξει. Το άλλο γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 39ο λεπτό από τον Ντρου Μόουρ, ενώ οι Πατρις Μπερνιέ και Άντριου Βέγκνερ βρήκαν δίχτυα στο 14ο και 48ο λεπτό, αντίστοιχα, για τον καναδικό σύλλογο. Πλέον ο σύλλογος του Κολοράντο έχει 19 βαθμούς και οι νεοφώτιστοι έμειναν στους δώδεκα.
Το γκολ του Ντάνι Κούφερμανς στο 88ο λεπτό καθόρισε το 1-0 του Τορόντο σε βάρος της Φιλαδέλφεια Γιούνιον. Έτσι ο καναδικός σύλλογος πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς του στο φετινό πρωτάθλημα! Αντίθετα η «ένωση» έμεινε στους οκτώ.
Μόλις στο ένατο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Έντι Γκέιβεν και οι Κολόμπους Κρου επικράτησαν των Σικάγο Φάιρ με 2-1. Άλλωστε ο Εμίλιο Ρεντερία πέτυχε το 2-0 στο 43ο και ο Όστιν Μπέρι μείωσε σε 2-1 στο 72ο. Πλέον οι Κρου έφτασαν τις «φωτιές» στους 18 βαθμούς.
Ο Χουάν Αγκουντέλο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σίβας ΗΠΑ, αλλά η ομάδα του παραχώρησε 1-1 στους Σιάτλ Σάουντερς. Άλλωστε ο Ντέιβιντ Εστράδα ισοφάρισε στο 61’, τέσσερα λεπτά μετά το 1-0. Πλέον οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» έχουν 15 βαθμούς και οι Σάουντερς 24.
Τέλος, στο 84ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 ο Ντάρεν Μάτοκς το παιχνίδι των Βανκούβερ Ουάιτκαπς στην έδρα των Πόρτλαντ Τίμπερς. Στο 67ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ ο Κρις Μπόιντ με κοντινό σουτ. Έτσι ο καναδικός σύλλογος συμπλήρωσε 19 βαθμούς και ο αμερικανικός 13.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Χιούστον Ντάιναμο-Λος Άντζελες Γκάλαξι 2-1
Τορόντο-Φιλαδέλφεια Γιούνιον 1-0
Κολόμπους Κρου-Σικάγο Φάιρ 2-1
Ντι Σι Γιουνάιτεντ-Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον 3-2
Κολοράντο Ράπιντς-Μόντρεαλ Ίμπακτ 3-2
Ρέαλ Σολτ Λέικ-Ντάλας 3-2
Πόρτλαντ Τίμπερς-Βανκούβερ Ουάιτκαπς 1-1
Σίβας ΗΠΑ-Σιάτλ Σάουντερς 1-1




















πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: