Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ιταλία, όπως λέμε «Γιούβε»

Ιταλία, όπως λέμε «Γιούβε»
Την άποψή του ότι η εθνικής Ιταλίας μοιάζει πάρα πολύ με την ομάδα του την Γιουβέντους, εξέφρασε ο Αντρέα Πίρλο.

Ο μέσος των «μπιανκονέρι», πιστεύει πάρα πολύ στις ικανότητες των συμπαικτών του και θεωρεί ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα έχει μία πολύ καλή παρουσία στο ερχόμενο Euro, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία.

«Αυτή η εθνική μοιάζει σε πάρα πολλά με την Γιουβέντους. Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό στην διοργάνωση. Έχουμε την ικανότητα και την ποιότητα να πετύχουμε. Διασκεδάζουμε το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε μαζί. Αυτό είναι το στοιχείο που μας κάνει δυνατούς. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στα ημιτελικά. Είμαστε η Ιταλία και μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο έμπειρος παίκτης της «σκουάντρα ατζούρα».

Όσον αφορά την πιθανότητα να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής ομάδας και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, σχολίασε: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να αγωνιστώ με την εθνική στο Μουντιάλ. Αυτή την στιγμή το μόνο που με απασχολεί είναι το Euro».

Επιπλέον έριξε και το… καρφί του στη Μίλαν, για το γεγονός, ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου πίστευαν ότι έχει ξοφλήσει ως ποδοσφαιριστής, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, όπως τόνισε ο ίδιος.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: