Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Το τελευταίο χαρτί στην ΕΠΟ!!

Η αυριανή μέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ΑΕΚ, καθώς θα καταθέσει έφεση κατά της αρχικής απόφασης της ΕΠΟ, με την οποία της στερεί το δικαίωμα να αποκτήσει αδειοδότηση για τη νέα χρονιά.
Το τελευταίο χαρτί στην ΕΠΟ!
Από το πρωί ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επιδιώξει να έχει επικοινωνία με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και μέσω του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ θα κατατεθεί ανακοπή της απόφασης. Η ΠΑΕ θα ζητήσει, από τη στιγμή που δεν έχει τα σχεδόν 3,5 εκατ. ευρώ να πληρώσει όσα πρέπει παίρνοντας την ασφαλιστική ενημερότητά της και κατ' επέκταση την αδειοδότηση, να μην ισχύσει από την Τετάρτη ή την Πέμπτη (τότε αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της έφεσης της ΑΕΚ) η ποινή που θα επιβληθεί στην ΠΑΕ.
Δηλαδή, ναι μεν να ανακοινώσει η ΕΠΟ ότι η ΑΕΚ έχασε και την έφεση και δεν αποκτά αδειοδότηση, ωστόσο η ποινή να τεθεί σε ισχύ μέσα στον Ιούλιο και πριν την κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος. Στην ουσία η ΑΕΚ θα ζητήσει χρόνο, προκειμένου να τρέξει τα θέματά της και να δείξει πως προσπαθεί να μπει σε ένα σωστό οικονομικό και βιώσιμο δρόμο, πληρώνοντας τις υποχρώσεις της.
Αυτό της το αίτημα θα το αιτιολογήσει κιόλας: Αφενός θα τονίσει πως γίνονται προσπάθειες να βρεθούν χρήματα και μπορεί να υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αλλά το ξεκαθάρισμα στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται να φέρει αλλαγές και στα διοικητικά της ΠΑΕ. Αφετέρου, θα σημειώσει πως έχουν γίνει και βήματα προόδου στις πληρωμές τους τελευταίους μήνες, με την υπάρχουσα διοίκηση. Συν τοις άλλοις η ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει στην ΕΠΟ πως η κατάσταση γενικά στη χώρα και στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολη και δεν είναι παράλογο αν της δώσει χρόνο να προσπαθήσει μέσα σε μία χρονική περίοδο που περιμένει τη νέα Κυβέρνηση για να μπουν νέοι επενδυτές και όπου μπορεί να πουλήσει παίκτες της, βάζοντας ρευστό στα ταμεία της τόσο από αυτό το ενδεχόμενο, όσο και από την πώληση διαρκείας. Τούτο, που επίσης θα σημειώσει η ΑΕΚ στην έφεσή της είναι πως θα είναι κακό να... τελειώσουν έτσι μία ομάδα, στερώντας της την Ευρώπη και μη επιτρέποντάς της να κάνει μεταγραφές.
Μάλιστα, η ΠΑΕ είναι πρόθυμη να ζητήσει από την ΕΠΟ να υπάρξει αναστολή της απόφασης υπό όρους: να μην της επιτρέψει να κάνει μεταγραφές, μέσα στο χρονικό περιθώριο που αξιώνει, με παίκτες άνω των 22 ετών, όμως να της δίνει το δικαίωμα να ανανεώσει κάποιους ποδοσφαιριστές της (π.χ. Γεωργέας), ανεξαρτήτου ηλικίας. Σημειώνουμε, πως αν η ΑΕΚ δεν πάρει την αδειοδότηση δεν θα μπορεί να ανανεώσει συμβόλαια παικτών της που είναι πάνω από 22 ετών.
Η ΑΕΚ λοιπόν ως το απόγευμα της Δευτέρας θα έχει το δικαίωμα να καταθέσει την έφεσή της, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο Ανδρέας Δημητρέλος αναμένεται να δώσει παραστεί στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας.
πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: