Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

«Ένα εντυπωσιακό και ανοιχτό παιχνίδι»

«Ένα εντυπωσιακό και ανοιχτό παιχνίδι»
Δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το ντεμπούτο με την εθνική ομάδα της Ιταλίας απέναντι στην Ιρλανδία ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι.

Ο μεσοεπιθετικός της «σκουάντρα ατζούρα» περιμένει πλέον την μεγάλη αναμέτρηση απέναντι στην Αγγλία για τα προημιτελικά του Euro 2012, χαρακτηρίζοντάς την: «ένα εντυπωσιακό ανοιχτό παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων».

Αναφορικά με την αναμέτρηση με τα «λιοντάρια», ο 29χρονος Ιταλός τόνισε:

«Η αναμέτρηση με την Αγγλία πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετική, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Θεωρώ ότι θα είναι ένα αρκετά ελκυστικό παιχνίδι, το οποίο θα είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολο από αυτό που δώσαμε με την Ιρλανδία. Η Αγγλία διαθέτει παίκτες με τρομερή τεχνική και εμπειρία. Στην βασική της ενδεκάδα βρίσκονται ποδοσφαιριστές όπως ο Τζέραρντ, ο Ρούνεϊ, ο Πάρκερ, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά και αγωνίζονται πολύ καιρό μαζί. Θα δουλέψουμε στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται και θα δώσουμε τα πάντα, όπως άλλωστε κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ιταλίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα απέναντι στην Ιρλανδία, ο Ντιαμάντι, εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ στην ομάδα. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που μίλησε με τόσο καλά λόγια για μένα. Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στα παιχνίδια που αγωνίζομαι. Θέλω να μεταφέρω τον ενθουσιασμό μου και την θετική μου ενέργεια στους συμπαίκτες μου».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: