Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ολυμπιακός: Πρόταση σε Πρίντεζη και… διαφορά!!

Πρόταση για τριετή ανανέωση στον Γιώργο Πρίντεζη με συνολικές απολαβές πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ κατέθεσε η διοίκηση του Ολυμπιακού. Διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών αλλά και διάθεση να γεφυρωθεί το… χάσμα.
Μπορεί ακόμα το θέμα του νέου προπονητή στους «ερυθρόλευκους» να μην έχει «κλείσει», ωστόσο, οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ξεκινήσει επαφές για την διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας. Έτσι, μετά τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες για τρία χρόνια, η διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας έκανε την Τετάρτη (20/6) νέα βελτιωμένη πρόταση στον Γιώργο Πρίντεζη.
Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον μάνατζερ του 27χρονου διεθνή άσου, Γιώργο Δημητρόπουλο και εξέφρασαν την επιθυμία τους για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία… μεταφράστηκε σε πρόταση για τριετές συμβόλαιο με τις συνολικές απολαβές να ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ευρώ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως», οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 650.000 ευρώ για το πρώτο έτος, με τις απολαβές να αυξάνονται κατά 100.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Στην αντίπερα… όχθη, η πλευρά του διεθνή παίκτη, ο οποίος αναχωρεί με την Εθνική Ελλάδας για την Βραζιλία, αξιώνει ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.
Παρά τη διαφορά που παρουσιάστηκε στην επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές, διαπιστώθηκε αισιοδοξία και θετικό κλίμα για να γεφυρωθεί το οικονομικό… χάσμα και ο Γιώργος Πρίντεζης να παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια, κάτοικος… Πειραιά.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: