Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Δέχθηκε τη συνάντηση!!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος, ύστερα από συνεννόηση με τους ανθρώπους του Ημίθεου, πήρε την πρωτοβουλία και επικοινώνησε τις προηγούμενες μέρες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο τελευταίος δεν ήταν στην Ελλάδα. Έμεινε στην Πολωνία. Θα επιστρέψει μόνο όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις της εθνικής. Υπήρχε μία λαθεμένη εντύπωση ότι θα επέστρεφε στην Ελλάδα. Κάτι που δεν ισχύει. Πάντως, στην επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεσμεύτηκε και δέχθηκε να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ηρακλή, παρουσία και του προέδρου της ΕΠΣΜ, Βαγγέλη Γραμμένου. Βέβαια, η αλήθεια είναι επίσης ότι υποσχέθηκε ότι θα έπαιρνε ο ίδιος προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας, Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Την ίδια στιγμή, οι «κυανόλευκοι» περιμένουν ακόμη την απάντηση της Σούπερ Λίγκας. Δεν υπάρχει ούτε θετική, ούτε αρνητική απάντηση ακόμη. Ο αγώνας της εθνικής με τη Γερμανία έχει επικεντρώσει όλο το ενδιαφέρον, με συνέπεια όλες οι εξελίξεις να μεταφέρονται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Βέβαια, στον Ηρακλή δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια και πέρα από τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, έχουν ήδη ξεκινήσει και την «καμπάνια» για τα εισιτήρια διαρκείας, σε συνδυασμό με τις μετοχές. «Εκατό χρόνια ελεύθερη πόλη, 104 χρόνια περήφανος Ηρακλής, γίνε κι εσύ συμμέτοχος διαρκείας», επισημαίνεται κατηγορηματικά στην «κυανόλευκη» αφίσα, που είναι και το σλόγκαν της διοίκησης. Άλλωστε, το ίδιο μήνυμα ήταν και σε πανό πίσω από το πάνελ της συνέντευξης Τύπου, που είχε γίνει στις εγκαταστάσεις της Μίκρας από την πλευρά της διοίκησης του ΤΑΠ. Στον Ηρακλή, δηλώνουν την ικανοποίηση τους για την πορεία των μετοχών και των διαρκείας.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: