Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

«Μύλος» τα αποδυτήρια της Γαλλίας!!

«Μύλος» τα αποδυτήρια της Γαλλίας!
Τι κι αν η Γαλλία παρέμενε για 23 παιχνίδια αήττητη μέχρι το ματς με τη Σουηδία. Η κακή εμφάνιση και το 2-0 υπέρ των Σκανδιναβών αρκούσε για να αναστραφεί το θετικό κλίμα στα αποδυτήρια και να αρχίσει η… φαγωμάρα στις τάξεις των «τρικολόρ», με τους Σαμίρ Νασρί και Χατέμ Μπεν Αρφά να είναι οι αρνητικοί πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

Μπορεί η Γαλλία να έχει προκριθεί στην οκτάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την κάτοχο του στέμματος Ισπανία, όμως η προετοιμασία ενόψει του σημαντικού αυτού αγώνα δεν συνεχίζεται με τους καλύτερους οιωνούς.

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά… επανάστατησε απέναντι στον Λοράν Μπλαν με αφορμή την αλλαγή του στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «βγάζεις εμένα και αφήνεις μέσα τους ανύπαρκτους!», καλώντας, μάλιστα, τον προπονητή του να τον στείλει σπίτι του σε περίπτωση που δεν είναι ευχαριστημένος.

Όπως είναι αναμενόμενο, η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ δεν άρεσε καθόλου στον τεχνικό των «τρικολόρ», όμως δεν ήταν ο μόνος που δυσαρεστήθηκε από αυτήν.

Ο Σαμίρ Νασρί φαίνεται πως… είχε τη μύγα, αφού θεώρησε πως το σχόλιο του συμπαίκτη του για «ανύπαρκτους» μέσα στο γήπεδο αφορούσε τον ίδιο.

Η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες κορυφώθηκε όταν ο Μπεν Αρφά κατηγόρησε τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι ότι προσποιήθηκε τον τραυματία στον επίμαχο αγώνα για να γίνει αλλαγή.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, στη διαμάχη αναμείχθηκε και ο Αλού Ντιαρά ο οποίος κατηγόρησε τον Νασρί για έλλειψη αμυντικής προσήλωσης και αδιαφορία.

Θέση για τα όσα διαδραματίζονται στις τάξεις της Γαλλίας πήρε ο Φλοράν Μαλουντά ομολογώντας: «Μέσα στα αποδυτήρια ρίχνονται “πυρά” μεταξύ μας, συμβαίνουν τέτοια περιστατικά κάποιες φορές. Αλλά δεν πρέπει να μιλάμε εν θερμώ για αυτά γιατί θα βλάψουμε την εθνική». Πρόσθεσε δε πως ξυπνούν… παλιοί δαίμονες σε θέματα συμπεριφοράς και νοοτροπίας.

Δεν έχει περάσει, εξάλλου, πολύς καιρός από το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010, όταν ένα άσχημο περιστατικό ανάμεσα στον Νικολά Ανελκά και τον τότε εκλέκτορα Ρεϊμόν Ντομενέκ είχε καταλήξει στην… αποχή των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις!

Τους τόνους επιχείρησε να ρίξει ο Μπλαν επιστρατεύοντας και μια δόση χιούμορ: «Υπήρξε αναβρασμός, αλλά… ρίξαμε τις θερμοκρασίες με ένα κρύο ντους».

Μένει να φανεί πώς η κατάσταση αυτή θα επηρεάσει στη συνέχεια της διοργάνωσης την εθνική Γαλλίας…


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: