Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Σήμερα απαντά ο ''Σάρας''!

Από το Χιούστον όπου βρίσκεται με την Εθνική Λιθουανίας ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καλείται να δώσει την οριστική του απάντηση στον ΠΑΟ.
Σήμερα απαντά ο ''Σάρας''!
Μέσα στο 24ωρο που τρέχει, ο «Σάρας» αναμένεται α μιλήσει με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για το αν αποδέχεται να βγάλει το σορτσάκι και τη φανέλα και να γίνει ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού.
Η διοίκηση των «πράσινων» που περιμένει εντός των προσεχών ωρών την απάντηση, είναι αισιόδοξη πως ο Γιασικεβίτσιους θα πάρει την μεγάλη απόφαση και θα πει το «ναι» για να λήξει μια και καλή το θέμα του νέου προπονητή.
Οι πληροφορίες για το τι σκέφτεται ο «Σάρας» είναι συγκεχυμένες. Αρχικά, φαινόταν να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να σταματήσει το μπάσκετ άμεσα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες είναι περισσότερο θετικός, αν κι ακόμη δεν το 'χει πάρει απόφαση.
Αλλωστε το γεγονός ότι ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για τις ΗΠΑ, δείχνει και τον προβληματισμό του Γιασικεβίτσιους, αλλά και το γεγονός πως ακόμη δεν είναι 100% βέβαιος για το αν είναι έτοιμος βγάλει τον παίκτη από μέσα του.
Αν η απάντηση είναι θετική, τότε ο «Σάρας» θα αφήσει την Εθνική ομάδα, θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Αν απαντήσει αρνητικά, τότε ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλες λύσεις, κυρίως από το εξωτερικό.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: