Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο Μπλαν «τρενάρει» τον Μπόας!!

Παρά τη σιγουριά που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες στα αγγλικά ΜΜΕ, ότι ο Αντρέ Βίλας Μπόας θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, φαίνεται πως το θέμα κάπως… κολλάει. Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail, ο Πορτογάλος τεχνικός ενώ είχε σχεδόν συμφωνήσει με τον ισχυρό άνδρα των «σπιρουνιών», Ντάνιελ Λίβι, τελικά το ξανασκέφτεται λόγω της στάσης της ομάδας του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της Τότεναμ, θέλουν κάπως να επιβραδύνουν τις διαπραγματεύσεις με τον Μπόας, προκειμένου να τους δοθεί η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον Λοράν Μπλαν, ο οποίος είναι απασχολημένος με την εθνική Γαλλίας στο Euro αυτή την περίοδο.

Το παραπάνω γεγονός, όπως και το ότι στη λίστα τους οι Λονδρέζοι έχουν και άλλους υποψήφιους, όπως ο Μαρτίνεζ της Γουίγκαν, ο Μόγιες της Έβερτον και ο Ράνκινγκ της Σάλκε, έχει κάνει τον πρώην τεχνικός της Τσέλσι να δυσανασχετήσει, αφού θεωρεί ότι ο ίδιος θα πρέπει να είναι προτεραιότητα για την Τότεναμ, από τη στιγμή που σχεδόν οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια.

Επιπλέον, η ενδεχόμενη φυγή των Μπέιλ και Μόντριτς το καλοκαίρι, προκαλεί ανησυχίες στον Μπόας για τη δυναμικότητα και το επίπεδο της ομάδας για τη νέα σεζόν, οπότε το σίριαλ του Πορτογάλου αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια στο μέλλον…


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: