Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Φουρλίγκας: «Έγινε ένα πρώτο βήμα»

Στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Φουρλίγκας από την παράταξη «Άρης Ενότητα», ο οποίος έδωσε το παρών στο χθεσινό κάλεσμα των βετεράνων για τα προβλήματα που ταλανίζουν την ΠΑΕ Άρης.
Για τα συμπεράσματα του από τη χθεσινή συνάντηση: “Για μένα έγινε μια προσπάθεια μέσω των βετεράνων να γίνει μια επανένωση των παλιών παραγόντων. Υπήρχε ενωτικό κλίμα. Δεν σας κρύβω ότι χθες είδα ανθρώπους που είχαν πολύ καιρό να μιλήσουν μεταξύ τους να προσπαθούν μαζί να βρουν λύσεις για το καλό του Άρη. Χθες έγινε ένα βήμα".
Για τα σημαντικότερα συμπεράσματα της χθεσινής συνάντησης : «Η προσπάθεια που έγινε από τους Κατσιαούνη, Λαμπριάκο έφερε κάποια αποτελέσματα και θα ανακοινωθούν σήμερα στη γ.σ. Από εκεί και πέρα συζητήθηκε η άμεση ανάγκη ενός διοικητικού σχήματος, πιθανόν διοίκηση πρωτοδικείου , για να τρέξουν τα άμεσα ζητήματα που αφορούν την ΠΑΕ Άρης και να βγουν τα εισιτήρια διαρκείας. Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι και πάλι ο κόσμος καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα».
Για το αν έγινε κάποια συζήτηση για να μαζευτούν χρήματα : «Η συγκέντρωση αυτή δεν έγινε με σκοπό να μαζευτούν κάποια χρήματα. Έγινε για να υπάρξει μια ενημέρωση και να τρέξουν κάποια θέματα. Να μπει ένα πλάνο λειτουργίας . Να προκύψει νέα διοίκηση. Υπήρξαν άνθρωποι που προσφέρθηκαν να μπουν στην ΠΑΕ Άρης. Όπως ο κ.Στεφανίδης , ο κ.Ματθαίου. Σίγουρα θα υπάρξει και εκπρόσωπος του Α.Σ Άρης, των συνδέσμων , μαζί με τον Αντώνη Ζαμπέτα. Η ΠΑΕ πρέπει να αρχίσει λειτουργεί . Είναι ένα μαγαζί που βρίσκεται σε αδράνεια».
Για την προσπάθεια του Λαμπριάκου: «Ο Λαμπριάκος καλέστηκε να φέρει εις πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο. Να μαζέψει χρήματα από τους επιφανείς Αρειανούς. Το τι ανταπόκριση είχε θα γίνει γνωστό σήμερα στη γ.σ. Με τους παίκτες όμως θα πρέπει να μιλήσει η νέα διοίκηση που θα προκύψει να βάλει χρονοδιαγράμματα γιατί και αυτοί είναι επαγγελματίες και έχουν οικογένειες. Επίσης πρέπει να βρεθεί λύση και για το προσωπικό. Πρέπει το νέο δ.σ με ειλικρίνεια να τους πει τι μπορεί να κάνει για να κάνουν όλοι λίγη υπομονή. Επίσης να λειτουργήσουν τα μαγαζιά . Το γήπεδο γύρω -γύρω έχει νεκρώσει».
Για τα λάθη που έγιναν και τις χθεσινές αποκαλύψεις της Κοινωνίας Μελών Άρη: « Κάποια στιγμή θα αποδοθούν οι ευθύνες. Ο κόσμος όμως περιμένει να δει ότι υπάρχει μια ενότητα στον Άρη. Να δει το Σεπτέμβριο την ομάδα να παίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της ομάδας. Εμείς το είχαμε υποψιαστεί με τον κ.Στεφανίδη. Το ότι αποκαλύφθηκε χθες από τα μέλη της Κοινωνίας, μας κάνει να λέμε ότι εάν είχαν γίνει κάποια πράγματα νωρίτερα θα είχαμε ίσως τα χειρότερα. Στον Άρη το τελευταίο καιρό έγιναν πράγματα και θαύματα. Στο σύλλογο υπάρχουν πληγές και πρέπει να τις επουλώσουμε».
Για το μοντέλο διοίκησης από τη Κοινωνία Μελών Άρης: «Υπήρξε μια απαξίωση από τα μέλη. Όταν στις τελευταίες συνελεύσεις πηγαίνουν μόνο τόσα λίγα μέλη κάτι δείχνει. Ελπίζω με τις εκλογές να προκύψει ένα πιο υπεύθυνο προεδρείο, το οποίο να λειτουργήσει διαφορετικά , να προσεγγίσει και πάλι τον κόσμο. Να τρέξει προς αυτή την κατεύθυνση και τότε και ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Ακόμα και στυην ΠΑΕ υπάρχουν κάποιοι παράγοντες και φίλοι του Άρη που εάν δουν ότι γίνονται βήματα προς τα μπροστά θα έρθουν να βοηθήσουν γιατί αγαπάνε την ομάδα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: