Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Προσπαθεί για Μάξι Λόπεζ η Νάπολι!!

Προσπαθεί για Μάξι Λόπεζ η Νάπολι
Επανέρχεται η Νάπολι στη διεκδίκηση του Μάξι Λόπεζ, ύστερα από τις πρώτες, διερευνητικές επαφές που είχε στις αρχές του μήνα. Ο Αργεντινός επιθετικός που ανήκει στην Κατάνια, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μίλαν από τον Ιανουάριο, αλλά οι «ροσονέρι» δεν προτίθενται να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη.

Από το τέλος του πρωταθλήματος έγινε σαφές πως η Μίλαν δεν είχε στα πλάνα της επόμενης χρονιάς τον Μάξι Λόπεζ. Οι «ροσονέρι» δεν έκαναν καμία κρούση στην ομάδα του Αργεντινού, την Κατάνια, δείχνοντας πως οι προτεραιότητές τους ήταν άλλες. Αυτό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θεωρεί πως αξίζει να παίζει σε μία μεγάλη ομάδα.

Στις αρχές του μήνα ο Λόπεζ είχε δηλώσει πως θα ήταν τέλειο να παίξει στη Νάπολι, δίδυμο με τον Καβάνι και μπροστά στο θερμό κοινό των «παρτενοπέι». Η ομάδα του ιταλικού νότου δεν είχε κάνει κάποια κρούση τότε, παρά τα λόγια του Αργεντινού.

Το σημερινό φύλλο της “Corriere dello sport” αναφέρει πως οι Ναπολιτάνοι είναι έτοιμοι να μπουν σε διαπραγματεύσεις με την Κατάνια για την απόκτηση του Μάξι Λόπεζ. Ο προπονητής της ομάδας, Βάλτερ Ματζάρι, θέλει έναν επιθετικό που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Καβάνι, όποτε χρειαστεί.

Η Νάπολι, πάντως, πρέπει να βιαστεί, καθώς η Πάρμα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κατάνια και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη.


πηγή: sport-fm.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: