Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

«Διοίκηση με άτομα από όλες τις τάσεις»

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στη νέα διοίκηση που θα προκύψει στην ομάδα, επισημαίνοντας πως χρειάζονται άτομα που προέρχονται από διαφορετικές τάσεις στο νέο σχήμα.

Αναλυτικά:

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε πως: «Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να εξεταστεί στην πορεία. Θα πρέπει πρώτα να γίνει μια διοίκηση. Θα πρέπει να βρεθεί λύση και στις άμεσες προϋποθέσεις είναι τα χρέη. Κάθε λύση είναι ευπρόσδεκτη. Δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα. Θα πρέπει να υπάρξει συσπείρωση από όλους».

Για τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ που θα προκύψει: «Θα πρέπει να υπάρξει μια διοίκηση πρωτοδικείου από όλες τις τάσεις που υπάρχουν μέσα στον Άρη. Έτσι θα υπάρξει συσπείρωση. Δεν είναι απλό το θέμα. Οι άνθρωποι θα πρέπει να προσφερθούνε για να μπούνε στη διοίκηση και δεν είναι εύκολο. Υπάρχει ένα φόβος. Ζητάω από επώνυμους Αρειανούς να συμμετέχουν σε αυτή τη διοίκηση πρωτοδικείου για να βοηθήσουμε αυτή την ομάδα. Θα πρέπει να υπάρχει προσφορά από όλους. Κάποια πρόσωπα μπορεί να προκαλούν εντάσεις, αλλά όλα αυτά θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε».

Για τις χθεσινές καταγγελίες προς την ΠΑΕ από την απερχόμενη διοίκηση του ΑΣ: «Τι να σχολιάσω; Είναι κατακριτέο, αλλά έγινε στο παρελθόν και θα πρέπει να υπάρξει κριτήριο για το πώς θα μπουν τα νέα άτομα στη νέα διοίκηση. Όλοι θα κριθούνε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: