Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Γραμμένος : «Υποχρέωση του Πιλάβιου να μιλήσει με το ΤΑΠ Ηρακλής»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος ανέλαβε μετά και από συνάντηση που είχε με το ΤΑΠ Ηρακλής να κανονίσει ραντεβού μεταξύ της κυανόλευκης διοίκησης και του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ: « Είχα μια συνάντηση με τους ανθρώπους του ΤΑΠ Ηρακλής. Ο Ηρακλής με κάλεσε να συζητήσουμε και φυσικά ανταποκρίθηκα αμέσως. Είπαμε κάποια πράγματα. Σημασία έχει το ότι ο Ηρακλής μου ζήτησε να γίνει μια επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Βέβαια λόγω και των υποχρεώσεων της Εθνικής όλοι γνωρίζουν ότι ο κ.Πιλάβιος βρίσκεται στην Πολωνία. Αυτό που έκανα εγώ, ήταν να του τηλεφωνήσω και να του πω ότι έχει την υποχρέωση να δει τη διοίκηση του ΤΑΠ Ηρακλής.
Ο Ηρακλής δεν έχει μόνο ζητήματα με την ΕΠΟ. Πρέπει να κάνει και άλλες επαφές. Για παράδειγμα γνωρίζω ότι έχει ζητήσει να παραστεί στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Οι άνθρωποι της Λίγκας είναι υποχρεωμένοι να ακούσουν τις απόψεις του Ηρακλή».
Για την αποκατάσταση της αδικίας: «Ο Βόλος και η Καβάλα έπεσαν πέρυσι γιατί δεν μπόρεσαν να πάρουν την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πως θα επιστρέψουν, δύο αυτές ομάδες. Ο Βόλος και η Καβάλα εκδιώχθηκαν με κακούργημα . Αντίθετα ο Ηρακλής έπεσε για πλαστογραφία. Πιο είναι βαρύτερο. Το πλημμέλημα του Ηρακλή για πλαστογραφία ή το πειθαρχικό κακούργημα του Βόλου και της Καβάλας. Ο Ηρακλής πρέπει να χαράξει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο θα πρέπει να κινηθεί. Και εάν μου ζητηθεί και με τη συνδρομή τη δική μου. Η αποκατάσταση της αδικίας του Ηρακλή είναι δεδομένη. Θα πρέπει να βρεθεί το πλαίσιο και η διάθεση. Χρειάζεται διάθεση και στήριξη από όλους τους φορείς. Όλα ξεκινάνε από τον Ηρακλή».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: