Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Καλύτερα να μασάς παρά να… ρουφάς!!

Καλύτερα να μασάς παρά να… ρουφάς!
Εντάξει, δεν πρόκειται για αθλητή κάποιου σοβαρού σπορ, αλλά πέντε πρωταθλήματα -ακόμη κι αν μιλάμε για την αστειότητα που ονομάζεται Wing Bowl και αφορά το πόσο γρήγορα (και πολύ) μπορείς να φας φτερούγες κοτόπουλου, ένα status στο δίνουν. Ο αδιαφιλονίκητος σταρ του -ο θεός να το κάνει- αθλήματος, William «El Wingador» Simmons, μάλλον θα πρέπει να αλλάξει δίαιτα και να συμβιβαστεί με το μενού των φυλακών, αφού συνελήφθη για κατοχή και εμπορία κοκαΐνης.

Ο Simmons πιάστηκε να οδηγεί το πολυτελές αυτοκίνητό του -αφού το να τσακίζεις κοτέτσια προφανώς αποφέρει λεφτά- έχοντας στο ντουλαπάκι, όχι μόνο άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια αλλά και κόκα αξίας 8.000 δολαρίων. Ακόμη πιο επιβαρυντικά στοιχεία βρέθηκαν στα δυο του σπίτια στο Νιου Τζέρσεϊ.

Πριν απασχολήσει τις Αρχές με όσα βάζει στη… μύτη του, ο Simmons είχε εξελιχθεί στο φόβο και τον τρόμο των πουλερικών ή τουλάχιστον κομματιών τους, αφού το 2005 κατάφερε να τσακίσει 162 φτερούγες στην καθισιά του, στην πιο εντυπωσιακή του παρουσία σε Wing Bowl.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: