Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Νόιερ: «Μην υποτιμήσουμε τους Έλληνες»

Νόιερ: «Μην υποτιμήσουμε τους Έλληνες»
Ο Μάνουελ Νόιερ δεν «τσίμπησε» στην προβοκατόρικη ερώτηση που δέχτηκε από την Bild. «Στον αγώνα με την Ελλάδα δεν θα πρέπει να χρειαστεί να κάνεις καμία επέμβαση. Έτσι δεν είναι;», ρωτήθηκε ο Γερμανός γκολκίπερ, αλλά η απάντησή του ήταν σαφής.

«Όχι, δεν το νομίζω πως θα είναι έτσι. Οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία τους απέναντί μας. Εγώ θα πρέπει να είμαι έτοιμος. Μπορεί να είναι μία ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά πάντα αφήνουν έναν ή δύο παίκτες μπροστά, που με βαθιές μπαλιές μπορούν να βρεθούν μέσα στην περιοχή μας. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Μακάρι να μη δεχτώ άλλο γκολ στη διοργάνωση, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι τέτοιο. Πάντως εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι ξεκάθαρο πως μοναδικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο».

Όσο για το ενδεχόμενο να εκτελέσει ο ίδιος πέναλτι, όπως συνέβη στον τελικό του Champions League, είπε: «Υποθέτω πως δεν θα χρειαστεί, γιατί έχουμε πολλούς καλούς εκτελεστές στην ομάδα. Αν χρειαστεί πάντως, είμαι έτοιμος».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: