Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Δυστοκία στις αποδεσμεύσεις!!

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές. Αυτές αφορούν κάποιους παίκτες που ενώ δεν ολοκλήρωσαν τα συμβόλαια τους οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου, γιατί απλά στο τελευταίο πρωτάθλημα δεν πήραν ή δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν.
Ο λόγος στον ΠΑΟΚ και σε πρώτη φάση γίνεται για τους Θανάση Παπάζογλου, Σταύρο Τσουκαλά και τον Γάλλο Μπερτράν Ρομπέρ.
Ο πρώτος έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου αλλά για να μείνει θα πρέπει να μειώσει το συμβόλαιο του και μάλιστα θεαματικά. Το να φύγει από τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα δεν είναι η καλύτερη εποχή καθώς τα χρήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ολοένα και θυμίζουν ημιεπαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο δεύτερος είναι κι αυτός υπ' ατμόν αν και ο Δώνης δεν έχει σαφή εικόνα για την αξία του. Αν μάλιστα εμπιστεύονταν στις επιλογές του Μάκη Χάβου τότε μάλλον θα διατηρούσε στο ρόστερ τον μέσο από την Σταυρούπολη.
Ο τρίτος έχει τριετές συμβόλαιο και έκλεισε μόλις τον πρώτο χρόνο. Τι θα γίνει και που θα πάει ο ίδιος όπως και οι άλλοι συμπαίκτες του δεν είναι εύκολη υπόθεση ακριβώς λόγω της οικονομικής κρίσης. Και στον ΠΑΟΚ ονειρεύονται ανέξοδες αποδεσμεύσεις για να μειωθεί και το μπάτζετ της περιόδου.
Τέλος ο Αραούχο Ετο, δείχνει να προσανατολίζεται σε μικρή μείωση του συμβολαίου του ώστε να παραμείνει στην ομάδα, που τον θέλει με αυτή την προϋπόθεση.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: