Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Δώνης, ο δίκαιος!!

Δώνης, ο δίκαιος

Να είναι δίκαιος με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δεσμεύτηκε ο νέος τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Γιώργος Δώνης, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στην Νέα Μεσήμβρια.

«Θέλω να είμαι όσο το δυνατό πιο δίκαιος με τους νέους ποδοσφαιριστές. Έχουμε πάρα πολλούς. Γι’ αυτό ξεκινάμε προπονήσεις, για να τους δούμε αφού όμως εξηγήσω ότι αυτές δεν είναι και οι πλέον κρίσιμες. Αν κάποιος δεν βρεθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τον παρακολουθούμε», ανέφερε αρχικά, ενώ γιατί δεν θέλησε επεκταθεί περισσότερο, εξήγησε ότι «καλύτερα να τα πούμε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στην οποία θα είναι και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες».

Για την πρωτοβουλία του Πάμπλο Γκαρσία να ξεκινήσει νωρίτερα προπονήσεις: «Περιμένω ότι κάτι ανάλογο θα έχουν κάνει και άλλοι παίκτες και όχι μόνο ο 35χρονος Γκαρσία. Όλοι θα πρέπει να προσέξουν τους εαυτούς τους σε αυτό το διάστημα».

Επιπλέον σχολίασε την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γερμανία στα προημιτελικά του Euro: «Το παιχνίδι έχει πάρει και άλλες διαστάσεις. Πολιτικές. Ελπίζω να τους νικήσουμε».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: