Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αλεξανδρίδης: «Υπάρχει ταλέντο, χρειάζεται υπομονή»

O προπονητής της Κ-20 του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Αλεξανδρίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τους νεαρούς παίκτες του «Δικεφάλου» και τις ευκαιρίες που είναι διατεθειμένος να δώσει ο Γιώργος Δώνης.

Ο Αλεξανδρίδης είπε αρχικά:

«Εμείς θέλουμε να βγουν παιδιά που θα πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος. Πρέπει να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, δε γίνεται από την αρχή να τα βάζουμε στα βαθιά. Είναι δύσκολο σε αυτό το μικρό διάστημα να δείξουν τα παιδιά τις δυνατότητές τους, επειδή εμείς όμως τα γνωρίζουμε υπάρχει το ταλέντο, υπάρχουν τα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν μέσα στη χρονιά. Κάποια θα μείνουν, κάποια θα πάνε με δανεισμό».

Ως προς τον αριθμό των παικτών που θα επιλεγούν από τη δεύτερη ομάδα για να πάρουν μέρος στην προετοιμασία των επαγγελματιών είπε:

«Είναι καθαρά θέμα του Δώνη, αλλά και του Γεωργιάδη. Δεν έχει οριοθετηθεί ο αριθμός, Το θέμα είναι η άποψη του προπονητή. Τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία και σε ένα δεκαήμερο θα έχει ξεχωρίσει ο προπονητής. Το βασικό στάδιο θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να δείξουν ένα καλό πρόσωπο».

Για τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ να αξιοποιεί σε πολλά πόστα παλαιμάχους παίκτες είπε:

«Ανέκαθεν ο ΠΑΟΚ είχε παίκτες από την οικογένειά του. Και με το Θοδωρή το Ζαγοράκη γινόταν αλλά και στην εποχή Μπατατούδη. Το μοντέλο αυτό συνεχίζεται και πρέπει να υπάρχει υπομονή και στήριξη σε αυτά τα πρόσωπα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: